Не познавам кандидата за премиер на Има такъв народ (ИТН)

...
Не познавам кандидата за премиер на Има такъв народ (ИТН)
Коментари Харесай

Хаджигенов: Кандидатурата на Петър Илиев за премиер е била оттеглена в последния момент

Не познавам претендента за министър председател на " ИТН " (ИТН) Пламен Николов.

Това сподели юрист Николай Хаджигенов от " Изправи се БГ! Ние идваме! ", който разяснява връчването на мандат за сформиране на държавно управление от президента на първата политическа мощ в Народното събрание и оттеглената в последния миг кандидатура на Петър Илиев за министър председател.

" Днес имахме среща с управлението на Има Такъв Народ, с цел да забележим какво се случва. Те ни попитаха дали бихме подкрепили за министър председател, който след това очевидно е бил отдръпнат в последните минути. Ние казахаме, че няма да го подкрепим, както няма и да подкрепим този метод на образуване на държавно управление. Има Такъв Народ се държат все едно са единствената партия в страната. Да те завоюваха изборите, само че това не им дава право да се държат по този начин. Дори и да бяха спечелили 121 депутатски места отново не би трябвало да се държат по този метод ", безапелационен бе Хаджигенов.
 Кой е Пламен Николов - претендентът на ИТН за министър председател Кой е Пламен Николов - претендентът на " ИТН " за министър председател
Предложеният за министър председател от партията на Слави Трифонов " ИТН " Пламен Николов е бизнесмен, който дава отговор за цялостното бизн...

Той добави, че в групата им е имало разискване за Петър Илиев, който от седмици се загатва в медийното пространство като претендентът за министър председател на Има Такъв Народ. Повечето сътрудници споделиха, че не са склонни да го поддържат, в това число и поради метода, по който ИНТ го предлага, сподели Хаджигенов. Преценихме, че не е задоволително подобаващ. Сега занапред ще обсъждаме новия претендент за министър председател, добави той. Адв. Хаджигенов сподели, че Има Такъв Народ се държали като детска градина.

Неприемливо е Има Такъв Народ се държат по този начин като че ли са единствената политическа мощ. Да те са първи, само че не са единствени, сподели зам.-председателят на парламентарната група на ИБГНИ.

Попитан още един път какъв е шансът след 7 дни да имаме определено от Народното събрание държавно управление, Николай Хаджигенов отговори: " Ако детската градина внезапно скочи в 10-и клас ", отговори той по БТВ.

" В момента виждам една политическа детска градина. Ако детската градина внезапно скочи в десети клас, е допустимо да имаме кабинет другата седмица. Аз разчитах, че политическото поумняване към този момент ще е реалност, само че очевидно то още не е реалност ", добави той.

Още от ПОЛИТИКА:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР