Не повече от 5000 лева се изръсил за тържеството новият

...
Не повече от 5000 лева се изръсил за тържеството новият
Коментари Харесай

Сватбата на Антония Петрова само 5000 лв.

Не повече от 5000 лв. се изръсил за тържеството новият брачен партньор на Мис България 2009 Антония Петрова – Ивайло Батинков. Това настояват посетители на дребната гръцка женитба на перничанката пред „ Галерия “. По думите им най-големият разход за била декорацията, за която по елементарни сметки са платили не повече от 1500 лв.. Тук влиза и хонорарът на сватбената организация.

Масрафът в ресторанта бил също към тази сума, защото гостите на Антония и Батинков били доста малко. А роклята на миската, дело на дизайнерката София Борисова, била поета от майка й Ана Петрова. Заедно с останалите дребни разноски до 2000 лв., таванът на „ обилното и грандиозно празненство “ блъснал скромните 5000 лв..

Миската се оправдавала, че не желае да подвига доста звук и от дълго време си мечтаела за дребна женитба. Близки до Антония обаче са извънредно учудени, познавайки показния й жанр и манията за великолепие.

Според тях аргументите за дребното празненство са лимитираните финансови благоприятни условия на Батинков, чиито бизнес бил в усложнение. Не липсват и догадки за възможна бременност на Петрова. Венчавката била на брега на морето, на дребен залив на втория ръкав на полуостров Халкидики. Храната се приготвяла на място в малко ресторантче, което обслужвало и локалните бунгала.

След като двамата си споделиха „ Да “, миската към този момент гордо носи семейството Петрова-Батинкова.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР