Не повече от 500 000 гласа за ГЕРБ следващите избори.

...
Не повече от 500 000 гласа за ГЕРБ следващите избори.
Коментари Харесай

Цветанов: ГЕРБ е най-мразената партия

" Не повече от 500 000 гласа за ГЕРБ идващите избори ". Това предвижда в Бургас някогашният заместител – ръководител на политическата групировка Цветан Цветанов, представен от българското национално радио.

" В последната година ГЕРБ се трансформира в най-мразената партия ", сподели още той.

" Работим за основаването на структури, които ще бъдат оповестени обществено, откакто бъде учредена партията „ Републиканци за България “, разяснява на среща със симпатизанти в Бургас Цветан Цветанов. Такава активност е почнала в общините Царево, Несебър, Созопол и Руен, добави той. Относно дейностите за смяна в Конституцията, Цветанов разяснява:

„ Инициативата за смяна на Конституцията е безусловно несъстоятелно деяние. За смяна на Конституцията, преди всичко, би трябвало да се търси политически консенсус. Не можеш да предложиш план на Конституция и свикването на Велико национално заседание, в случай че не си направил най-важното – политическите съвещания и публичното разискване. Вие видяхте, че доста бързо се появи разминаване сред импортирания план от ГЕРБ и предложенията, които пристигнаха от Обединените патриоти “, разяснява Цветанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР