Не потвърждавам новината, че съм се разделила с Явор, но

...
Не потвърждавам новината, че съм се разделила с Явор, но
Коментари Харесай

Сам ли е вече Явор Бахаров? Говори Рая Пеева

" Не удостоверявам новината, че съм се разделила с Явор, само че и не я отхвърлям. "

С тези думи пред " България Днес " актрисата Рая Пеева отговори на слуховете, които витаят в общественото пространство за тяхна раздяла. Според мълвата двамата са се скарали от ревнивост.

" И двамата сме ревностни, несъмнено, той повече ", показа преди време Рая Пеева за връзките си с Явор. Слуховете настояват, че артистът бил гневен, че водещият Николаос Цитиридис обръщал внимание на Рая. Това съгласно сътрудниците на ководещата в обедния блок на Би Ти Ви не било правилно. Досега двамата артисти няколко пъти са били на ръба да скъсат, само че най-после все някакси успяваха да спасят връзката си. Рая поддържа Явор и след злощастните му осъществявания в Банско и процесът против него.

" Стоя компактно зад Явор! Не сме се разделяли, няма и да го създадем. "

В това бе безапелационна Рая по време на процеса против Бахаров, който бе хванат да кара надрусан по улиците на Банско. Красавицата живееше на фамилни начала с брата на Захари Бахаров повече от две години. Двамата отглеждат куче и мечтаят за дете и брак.

" Не сме се оженили още, само че се надявам един ден и това да се случи ", призна преди време Рая Пеева. Дали двамата този път в действителност са се разделили, или всичко е единствено краткотраен епизод от любовната им сага следва да разберем.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР