Не получаваме руски газ през посредници“, уверен е бившият вицепремиер„Работата

...
Не получаваме руски газ през посредници“, уверен е бившият вицепремиер„Работата
Коментари Харесай

Асен Василев: Правителство, което не може да се справи с проблемите, започва да плаши, че друг ги е създал


„ Не получаваме съветски газ през медиатори “, убеден е някогашният вицепремиер

„ Работата на едно държавно управление е да взема решение проблемите. Ако не може да се оправи с тях, стартира да плаши хората, че някой различен ги е създал”, сподели по бТВ някогашният вицепремиер Асен Василев. Така той разяснява думите на президента Румен Радев и служебния министър председател Гълъб Донев, които обявиха, че наследяват безпорядък и съсипия, най-много в енергетиката от държавното управление на Кирил Петков.

„ Имаше доста сериозни обстановки през последните 7 месеца. Тръгна много тежка коронавирус вълна, само че ние не затворихме страната. След това избухна война, пристигна инфлация, пристигна енергийна рецесия. Да сте чули, че има безпорядък, съсипия, че предходните са отговорни?”, убеден е той .

Бившият вицепремиер съобщи, че когато „ Газпром “ е спрял да извършва доставките, газ е имало. Очерта и черна картина, която са си представяли: „ Нямаше ограничавания за потребителите, подвигна се тогава цената от 140 на 160 лева на мегаватчас. Следващият месец падна отново на 140 лева При нас бяха най-черните сюжети – какво ще се случи, в случай че стане, недай Боже, ста
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР