Не подготвяме нова партия, това са спекулации, каза пред журналисти

...
Не подготвяме нова партия, това са спекулации, каза пред журналисти
Коментари Харесай

Радостин Василев: Не подготвяме нова партия, това са спекулации

Не приготвяме нова партия, това са спекулации, сподели пред публицисти в Народното събрание министърът на спорта в оставка Радостин Василев , откакто Народното събрание поддържа  вота на недоверие срещу кабинета със 123 гласа „ за “ и 116 „ срещу “. 

Василев уточни, че не е получавал покана да се причисли към „ Продължаваме Промяната “ , след напускането му от „ ИТН “, както и че не е обмислял подобен вид. Заедно с Василев от партията на Слави Трифонов си потеглиха и шестима народни представители, които поддържаха държавното управление по време на днешното гласоподаване в пленарна зала.

„ Не съм формирал мнение какво мога да върша оттук насетне, нито съм получавал покана. Разговаряме с сътрудниците, оказа се, че имаме огромна поддръжка и може да разсъждаваме върху нещо дружно. Това, което излезе като информация за основаване на партия, е нечиста сделка “, съобщи Василев. 

Радостин Василев уточни още, че повече от три месеца не е влизал в контакт с водача на „ ИТН “ Слави Трифонов , в това число и откакто обществено разгласи решението си да напусне партията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР