Не поддържам никаква връзка с Емрах и в пет живота

...
Не поддържам никаква връзка с Емрах и в пет живота
Коментари Харесай

Теди Александрова след скандала с Емрах: Не искам да го виждам 5 живота напред

" Не подкрепям никаква връзка с Емрах и в пет живота напред не желая да подкрепям връзка с него. Благодаря на Господ, че съм жива и здрава!. ", изрично декларира пред " България Днес " певицата Теди Александрова.

Раздялата сред поп фолк изпълнителите се трансформира в ужасяващ обществен скандал, откакто двамата бяха дружно повече от 2 години.

Дни наред в обществените мрежи, а и освен, разправиите сред тях не спираха, а мнозина дефинираха раздялата им като по-драматична и цялостна с обрати и от турските сериали. Теди Александрова реши да приказва намерено за връзките си с дребния наследник на Тони Стораро и да разкрие връзките им сега.

" Всички наши близки, другари и сътрудници, които знаеха каква е обстановката, са в потрес от неговото държание. Защо го е направил, по какъв начин го е направил и какво се е случило, той вътрешно най-добре си знае “, безапелационна е изпълнителката.

Тя не крие, че двамата са имали хубави моменти и той е много зрял за възрастта си. " Пожелавам му да е жив и здрав и да откри индивида до себе си “, приключва Теди.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР