Не по-късно от 48 часа преди вота ще бъдат разкрити

...
Не по-късно от 48 часа преди вота ще бъдат разкрити
Коментари Харесай

Не по-късно от 48 часа преди вота ще бъдат разкрити секциите в болници, социални заведения, места за задържане

Не по-късно от 48 часа преди вота ще бъдат разкрити секциите в лечебни заведения, обществени заведения, места за задържане

Не по-късно от 48 часа преди изборния ден ръководителите на лечебни заведения, обществени заведения, места за задържане и кораби би трябвало да осведомят за образуването на изборни секции на територията на местата, които управляват, планува Изборният кодекс. 

За това те би трябвало да уведомят кмета на общината, на чиято територия се намират заведенията, домовете и другите профилирани институции, както и съответната районна или общинска изборна комисия, съобщи Българска телеграфна агенция.

За да бъде формирана секция в лечебните заведения, обществените заведения, местата за задържане и корабите, е належащо да бъдат подадени минимум 10 заявки за гласоподаване от гласоподаватели.

За предварителните парламентарни избори на 2 март в страната ще бъдат разкрити 11 818  секции, по информация на ЦИК. Този брой не включва преносимите урни, както и спомагателните секции в лечебните заведения и обществените заведения.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР