Не платиха труда на момчето, което се съблече по време

...
Не платиха труда на момчето, което се съблече по време
Коментари Харесай

Порязаха с 1000 лева момчето, което показа мускули на изборите по БТВ

Не заплатиха труда на момчето, което се съблече по време на включване на екип на bTV при броенето на изборните бюлетини от балотажа на локалните избори. Кадрите получиха особена известност в обществените мрежи, съобщи Пловдив 24.

Костадин Ножаров схваща от трето лице, че няма да му бъдат платени 1000 лв. бруто. Не получава публично мнение с аргументи за какво ще остане без заплащане за труда си. Опитва се да разбере кой е взел това решение, само че не получава отговор.

" Веднага след случката ми звънна моят отговорник за длъжността и ми сподели, че съгласно него евентуално няма да ме извикат повторно “, разяснява Костадинов.
От " Информационно обслужване “ излязоха с писмена поцизия, в която обявиха, че се разграничават от непристойното държание на външен помощник и че лицето не е техен чиновник, а е наето единствено на цивилен контракт.

Всички чиновници, наети на цивилен контракт, се образоват и се срещат с работата, която би трябвало да свършат.

Костадин споделя, че не е бил авансово осведомен с Етичния кодекс на сдружението, а единствено с работните правила и разпоредбите по въвеждане на протоклите.

Момчето има и цифров контракт, в него също го няма разказан Етичния кодекс, а единствено длъжности и отговорности, както и наказателни клаузи по отношение на изнасяне на данни.

Костадин не получава възнаграждението си както за балотажа на локалните избори, по този начин и за първия тур.

Той търси информация от разнообразни източници, само че никой не може да му каже кой съответно е взел решението за това. Така младежът не може да стигне до индивидът, от който може да чака парите си.

Костадин и до през днешния ден не счита, че с постъпката си е направил нарушавания по отношение на Етичния кодекс на " Информационно обслужване “, само че е склонен, че може да го санкционират, като не го извикат повече.

Когато се съблича в ефира на bTV, Костадин към този момент е бил завършил с работата си и е излязъл от работния си профил.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР