Не пием и не пушим! И затова ни е трудно

...
Не пием и не пушим! И затова ни е трудно
Коментари Харесай

Близнаците Хасан и Ибрахим: Не пием и не пушим, трудно да избираме заведения или компании

" Не пием и не пушим! И по тази причина ни е мъчно да избираме заведения или компании, с които да се забавляваме. " Това обявиха пред " България Днес " клавирните виртуози Хасан и Ибрахим. След сполучлива и обвързвана с доста работа година близнаците към този момент са се отдали на отмора, само че странят от шумните купони и пиршества, защото залагат на здравословния метод на живот.

" Те са доста скромни момчета и сами осъзнават, че не са пораснали задоволително, с цел да пият и пушат. Дай Боже, постоянно да разсъждават по този метод ", добави пред вестника техният татко Денис Игнатов.

16-годишните Хасан и Ибрахим ще отпразнуват Нова година дружно със сестрите си близначки в турския курорт Анталия. Почивката е заслужена, защото през последните години пианистите непрекъснато са били ангажирани професионално преди, по време и след празниците и не са намирали задоволително време за отдих. Близнаците избират да запазят безмълвие за проектите си през идната година и да оставят роялът да " приказва " вместо тях. Пожелават си да бъдат здрави и успокоение, от което имат голяма потребност.

" Да не забравим, че годината ще е 2020, а обещахме преди 5 години, че тя ще бъде забележителна. Решиха, че първите им фантазии и стъпки по следите на огромната цел започнаха от тази земя и подготовката за огромния конкурс в полската столица Варшава след няколко месеца би трябвало да бъде в Шумен, покрай духа на най-великия български композитор и диригент Панчо Владигеров. Тази мисъл ги върна в Шумен. Разбира се, че не престават да са младши студенти на Берлинската висша музикална академия. Те са в непрекъснат контакт с преподавателите от академията и не се тормозят да се съветват с тях при потребност ", сподели още Игнатов. Изминалата година беше доста сполучлива за 16-годишните гении - те изнесоха 23 концерта в Германия, Полша, Австрия, Холандия и България. Наскоро близнаците се видели и с положителната си другарка Крисия, като не пропуснали да се снимат за спомен. На фрагмента се вижда какъв брой доста са пораснали тримата, които израснаха пред очите на България.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР