„Не паркирай“ написано със спрей – така собственичка намира автомобила

...
„Не паркирай“ написано със спрей – така собственичка намира автомобила
Коментари Харесай

90 минути чакане на „паяк“ довело до „Не паркирай тук!“ върху зле спряна кола


„ Не паркирай “ написано със спрей – по този начин собственичка намира автомобила си в столичния кв. „ Красно село “, откакто го е оставила по метод, който затруднява влизането и излизането от гараж в блок.

„ Обадихме се на 112. Търсихме подпомагане от общински паяк - безусловно нищо не се случи в границите на час и половина “, описа Ирина Василева. Взема нещата в свои ръце – само че с щадящо средство: „ Това е неестествен сняг, който хората поставят по прозорците “.

Жената с колата не се разкайва за метода, по който е паркирала. Любителско видео е запечатало реакцията ѝ към Ирина – заплашва я, че ще я накара да оближе боядисаното. Авторката на т.нар „ арт провокация “ е безапелационна, че никой с изключение на шофьорката не е бил нападателен.

Ирина е безапелационна, че няма повече да толерира систематичните извършители в квартала си, в който паркоместата по принцип са ъгъл.

Има и персонална причина: „ Синът ми, който е на 2, имаше потребност от здравна помощ и то вечерта. Наложи се да излезем... Когато се върнахме в 11:30 вечерта от Пирогов. Тук още веднъж имаше паркиран автомобил. Абсолютно блокиран вход и излаз към постройката. Недай си Боже да трябваше да излезем и колата да беше там. Просто не ми се мисли “.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР