Не пада по-далеч от дървото крушата - Александра Тюркмен започна

...
Не пада по-далеч от дървото крушата - Александра Тюркмен започна
Коментари Харесай

Александра Тюркмен със собствена модна линия

Не пада по-далеч от дървото крушата - Александра Тюркмен стартира личен бизнес. Щерката на Фатик , сполучлив предприемач от „ ония “ години, скоро пуска фешън линия. Тя ще прави кимона - „ Кимоното, което ще те води надалеч ", както сама се показва една от наследничките на митичния под земята необут.

Модната линия още е в развой на създаване, само че Александра дава обещание скоро да е на пазара - към този момент има подготвени няколко прототипа, по които ще се шият бройките за пласиране. Като споделя „ кимоно " обаче, Александра Тюркмен няма поради обичайните японски дрехи, нито екипите за източни бойни изкуства (всъщност екипите за карате и джудо се назовават „ ги " ). По-скоро нейните прототипи са първокласни пеньоари и наметки.

Засега Тюркмен даде един от предварителните модели на близката си другарка Диляна Попова от златиста коприна с черни кантове. На издайнически фрагменти от ателието се вижда, че другите модели ще са още по-смели и ще разполагат с големи пришити украшения на гърба и врата.

Голямата Тюркмен ( " дребната " е сестра й Адриана, която имаше екшън алъш-вериш с някогашния притежател на ЦСКА Гърнето в столичен клуб преди близо 10 години, само че това е друга тема) има сериозен опит с модата. Първо на първо, майка й от години върти столични фешън бутици. Второ на второ няколко години Александра работеше в Ню Йорк, където бе дясна ръка на сполучлива дизайнерка и двете крояха облекла, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР