Не отне твърде дълго на Джъстни Теру, за да преодолее

...
Не отне твърде дълго на Джъстни Теру, за да преодолее
Коментари Харесай

Теру замени Дженифър Анистън с 25-годишна английска бунтарка

Не лиши прекомерно дълго на Джъстни Теру, с цел да преодолее тъгата от раздялата със брачната половинка си Дженифър Анистън и още веднъж да се понесе на крилете на любовта.

Според някои международни издания, артистът има нова жена до себе си и това е Петра Колинс. Петра е едвам на 25 години, изявява се като актьор, фотограф, режисьор и в случай че се има вяра на източниците на западните медии, Теру напряко бил захласнат от нея.



Младата бунтарка има неповторим жанр на обличане и отличаващ се усет. В изкуството си и в персоналните си постове в обществените мрежи тя постоянно демонстрира ексцентрични композиции и естествена еротика.



Не е ясно дали Петра е обвързвана по някакъв метод с раздялата му с Анистън, само че малко преди двамата да разгласят обществено, че ги чака бракоразвод, 46-годишният Джъстин Теру означи Петра Колинс в своя фотография в Инстаграм, пишат от eva.bg.

Само преди няколко дни пък стана ясно, че Теру и Анистън са се разбрали за попечителството върху четирите им кучета. Едно остава при него в Ню Йорк, останалите три при Анистън в Лос Анджелис. По всичко проличава, че раздялата е дефинитивна.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР