Не отне много време в пролетните тренировки на Ройс Луис,

...
Не отне много време в пролетните тренировки на Ройс Луис,
Коментари Харесай

Отбиващият се от Минесота Ройс Луис вече започва отново да прави турнири от Големия шлем

Не лиши доста време в пролетните тренировки на Ройс Луис, с цел да си спомни какво е възприятието да спечелиш шампионат от Големия шлем.

Той направи го четири пъти предходната година. И при първата си опция със заредените бази през пролетната подготовка, той го направи още веднъж в петък.

Младият състезател на Минесота Туинс се задълбочи в третия ининг при победа с 5-3 над Бостън Ред Сокс. Хоумърът на Луис излезе от питчъра от второстепенната лига на Бостън Джордан Ди Валерио при резултат 3-0, който той реши да не пропуща.

„ Мисля, че тези момчета са тъкмо като „ Какво по дяволите, дребосъче, не знам какво става “, сподели Луис пред кореспонденти във Форт Майерс, Флорида. „ Казах същото. Наистина не (знам). Просто му се любувам. Възползвайте се от опциите, когато се появят, тъй като скоро ще си отидат. Просто се възползвайте, до момента в който ги получите. “

Луис има общо пет трофеи от Големия шлем в първите 66 мача от кариерата си във Висшата лига. Той удари един при започване на сезон 2022 п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР