Не отне много време, след като Стивън Шер се оттегли

...
Не отне много време, след като Стивън Шер се оттегли
Коментари Харесай

Как залозите на Hertz за Tesla и ветеран от Goldman се отклониха от курса

Не лиши доста време, откакто Стивън Шер се отдръпна като основен финансов шеф на Goldman Sachs в края на 2021 година, с цел да стартира да прекарва повече време във Флорида. Но той не се пенсионираше, с цел да играе голф.

По-скоро през февруари 2022 година той беше назначен за основен изпълнителен шеф на Hertz, основаната във Форт Майерс опора на бизнеса с коли чартърен, която преди малко беше излязла от банкрут и изглеждаше подготвена да се възползват от взрива на „ пътешестване за възмездие “ след пандемията.

Мажоритарните притежатели на Hertz, две малко известни компании за частни финансови вложения, наречени Knighthead Capital и Certares, бяха създали два смели залога, откакто тяхната финансова инвестиция от $2 милиарда завоюва търг, с цел да изведе Hertz от банкрут по-рано същата година.

Първо, те взеха решение, че вековната компания ще се препозиционира като насочена към бъдещето група за „ подвижност “, която ще се откроява в претъпканото поле с автопарк претрупан с електрически...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР