Не отказвам да остарея, но ми е обидно, че животът

...
Не отказвам да остарея, но ми е обидно, че животът
Коментари Харесай

Изабел Аджани: Не отказвам да остарея, но е обидно, че животът ни унижава

" Не отхвърлям да остарея, само че ми е обидно, че животът ни унижава ", споделя френската актриса Изабел Аджани пред списание Paris Match. 

Пред изданието актрисата разкава и за забавните и мощни женски характери, в които се превъплъщава в най-новите си планове този сезон. Време за изявление звездата намира сред уговорките ѝ на два фронта- кино комедията " Бал с маски " и телевизионния сериала " Диана от Поатие ".



В минисериала Изабел Аджани играе обичаната на крал Хенри II. Историческа персона, която, захласната от грижите си за външния ѝ тип, отхвърля да остарее. 

Не по този начин обаче стоят нещата при самата актриса. " Не отхвърлям да остарея. Бих предпочела земно битие като Бенджамин Бътън, макар че съм признателна, че след толкоз години се познавам по-добре ", разяснява 67-годишната актриса. " Но, да, ненавиждам концепцията, че животът продължава да ни унижава, преди последния стадий на библейското " прахуляк при праха "! ", прибавя тя.



" Трябва да активирате мозъка си за две минути! Смятате ли, че медицината срещу стареене е на мода, тъй като множеството хора не претърпяват старостта като злополука и са щастливи да са с единия крайник в гроба, прибавя известната актриса. За звездата, носителка на пет " Сезар " -а, " също като Диана от Поатие преди време, ние се борим с наличните средства - през днешния ден те са по-многобройни ".

Аджани, която, с изключение на киноикона, е и майка на две към този момент пораснали сеца - Барнабе(43 г.) и Габриел-Кейн (27 г.), акцентира и едно от научните открития на актуалната медицина, отнасящо се до обновяването на клетките. " Във всеки случай този актив ще бъде част от моята персона до гибелта ми. Веднъж феникс, постоянно феникс! ", споделя тя.

Двата епизода на продукцията ще бъдат излъчени на 7 ноември по телевизия France 2.

Аккрисата приказва и за придвижването #MeToo, което се зароди като реакция на разкритията за полови злоупотреби, власт и въздействие в света на киното, шоубизнеса и модата. Нека да напомним, че Аджани бе част от актьорския екип на кино лентата на френския режисьор Франсоа Озон – " Петер декор Кант ", който се стопира точно върху този проблем.



Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР