Не отидохме на срещата с ГЕРБ-, защото вече сме им

...
Не отидохме на срещата с ГЕРБ-, защото вече сме им
Коментари Харесай

Николай Денков разкри защо са отсвирили ГЕРБ-СДС

Не отидохме на срещата с ГЕРБ-, тъй като към този момент сме им изпратили публично искане и след неофициалния отговор през вчерашния ден следобяд в 18:35 ч., че с цел да бъде срещата съдържателна и задоволително виновна би трябвало да бъдат водачите на партиите. и са в чужбина, сътрудниците от са осведомени за това нещо и ние им предложихме незабавно откакто се върнат - да дойдат и да се организира същинска съдържателна среща. Това съобщи, съобщи кореспондент на

По думите му за това нещо са осведомени персонално Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право, като говорихме по телефона през вчерашния ден следобяд, изпратил съм ѝ известие, а тази заран сме изпратили формален отговор. Това, че държат да създадат тази сцена в която те са от едната страна на масата, а другата стои празна демонстрира, че за тях не е значима съдържателната среща, а е значимо да създадат някаква изява, съобщи той.

Що се отнася до поисканата промяна на основния прокурор и на какво се дължи тази смяна в позицията им, Денков съобщи, че от би трябвало да дадат отговор на този въпрос. 

Очаквайте детайлности!
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР