Не от днес, темата за младостта, остаряването и красотата особено

...
Не от днес, темата за младостта, остаряването и красотата особено
Коментари Харесай

Притеснява ли се Рене Зелуегър от остаряването

Не от през днешния ден, тематиката за младостта, остаряването и хубостта изключително вълнува редица световноизвестни персони. Напоследък, обаче, сякаш всички са се наговорили да разясняват единствено нея. Селена Гомес и Дженифър Гарнър са единствено две от тях. Към тях се причислява и Рене Зелуегър.
 Рене Зелуегър, Бриджит Джоунс и ще забележим ли нов филм за именитата героиня
Ще забележим ли Рене Зелуегър още веднъж като Бриджит Джоунс

Ето какво споделя тя

Всички, които са гледали " Дневникът на Бриджит Джоунс " са наясно с прословутата роля на актрисата - като неуверена 30-годишна жена с куп провокации в любовните си връзки. И видно упортство да бъде привлекателна. Спомняме си за бикините за секс, нали?

Е в тази ситуация Рене е " безжалостна " към външния си тип. По-конкретно - към процеса на стареене и счита, че да останеш спокоен с остаряването е " красиво ".

Пред списание The Sunday Times`Style, звездата споделя ясно: " Докато одобряваме цялата концепция, че обществото е захласнато от младостта, тогава ние я увековечаваме. "

И прибавя: " Кой го прави? Кой предефинира 50 или 60, без да се постанова да споделя: " Хей, вижте ме с облеклата ми и аз към момента наподобявам съвсем толкоз добре, когато тогава? ". Аз не желая да бъда " съвсем каквато съм била ". Искам да бъда хиляди пъти по-добра! Трябва да променим парадигмата. Наистина не можеш да направиш нищо свястно, когато се тревожиш дали към момента изглеждаш като на двайсет. Просто не можеш. "

Освен мнение Рене дава и своята рецепта за хубост, която съгласно нея е да " прегърнете възрастта си, в противоположен случай живеете като че ли се извинявате и това въобще не е красиво. "

Зелуегър навлиза още по-дълбоко в тематиката като споделя, че рекламите за anti-age кремовете и рекламите за всевъзможни артикули за корекции, ни насаждат мнението, че не е нужно да изглеждаме на същинската си възраст. Те в действителност вземат решение, че на 53 години към този момент не си скъп.
 Рене Зелуегър, The Thing About Pam и по какъв начин актрисата влезе в облика на героинята Пам Хуп
Рене Зелуегър не наподобява на себе си

Така се влиза в облик

През август 2016 година, след клюки, че русокоската се е подложила на козметична интервенция, тя написа опровергаване в The Huffington Post: " Не че това е работа на някого, само че не съм взела решение да трансформира лицето си и да направя интервенция на очите си. " По-късно, през 2019 година, звездата съобщи пред Vulture, че следствията от манията по външния ѝ тип е, че " някак трябваше да трансформира това, което се случва, тъй като не работеше. Това ме натъжава. Не виждам на хубостта по този метод. И не мисля за себе си по този метод. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР