Не очаквайте от нас да чертаем разделителни линии. Това заяви

...
Не очаквайте от нас да чертаем разделителни линии. Това заяви
Коментари Харесай

ДПС няма да чертае разделителни линии

Не очаквайте от нас да чертаем разграничителни линии. Това съобщи водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ на конференция след вота. Движение за права и свободи бяха и и се изправи пред публицистите, а не отсрочи това за утрешния ден.

Ние призоваваме за разговор, съобщи той. Движение за права и свободи ще постави старания да има постоянен кабинет, стана ясно от коментара му. Сега трябвало да се решат рецесиите. Движение за права и свободи ще изчака окончателните резултати за разбор на вота. Карадайъ благодари на всички гласоподаватели, които са взели участие в изборите, както и на гласоподавателите на Движение за права и свободи и на структурите на партията. В тази обстановка, в която се намира страната, на политиците ни е необходим разсъдък, отговорност и разговор, счита Карадайъ. Във въздържанието на партиите от мнения през днешния ден той вижда подготвеност за подобен разговор.

Въпросът не е в целофана, а в наличието -  така Карадайъ отговори на въпроса дали има боязън в Това е демокрацията, регистрира той. За партията няма значение на коя позиция е. И още веднъж Мустафа Карадайъ прикани за разговор. В този разговор да се откри тази формула, в която дневният ред на хората да стане дневен ред на политиците, пожела той. Видяхме проблемите на хората, регистрира още водачът на Движение за права и свободи. Затова и партията нямало да се управлява от " говорещите глави ". Дали ще има парламентарни избори наесен, той отговори: " Наесен ще има локални избори ". А по отношение на сигналите за изборни нарушавания в Движение за права и свободи са постъпили такива сигнали.
 Избираме депутатите си за 49-то Народно заседание онлайн
Избираме депутатите си за 49-то Народно заседание

27.27% изборна интензивност към 16 ч. мери ЦИК
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР