Не очаквайте МВР да бъде в кондиция реално да противодейства

...
Не очаквайте МВР да бъде в кондиция реално да противодейства
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: При тази политическа криза не очаквайте МВР да противодейства на мигрантския трафик

Не очаквайте Министерство на вътрешните работи да бъде в кондиция действително да противодейства или да осъществя сполучливи интервенции, които да могат да не позволяват мигрантския трафик, който стана всекидневие в България, при тази политическа рецесия.

Това сподели Цветан Цветанов, ръководител на Политическа партия " Републиканци за България ". 

" Цялостната политическа рецесия рефлектира върху институционалния метод и върху институциите, които би трябвало да извършват своите функционални отговорности ", изясни Цветанов.

Бившият вътрешен министър разяснява случая от тази нощ, при която 16 мигранти бяха хванати край Алдомировското тресавище. Той изясни, че Вътрешното министерство не разполага с задоволително оперативна информация, посредством която да залавя трафикантите още на границата. 

" Самият факт, че приказваме за сходен случай тази нощ, и то на територията на община Сливница, което е на 10-15 км от Калотина, в посока Сърбия, значи, че този миграционен поток е минал без проблем на територията на страната ни на вход и се открива на излаз. Това е проблем, тъй като няма безусловно никаква оперативна информация, която да бъде задоволително добре оценена, с цел да се противодейства на всички тези систематични подходи, които има проведената престъпност и всички тези, които реализират тази противозаконна активност ", сподели още той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР