Не очаквам от хората, които успяха три пъти да фалират

...
Не очаквам от хората, които успяха три пъти да фалират
Коментари Харесай

ГЕРБ: Ефективните ни политики изнервят БСП, стават все по-несдържани

Не чакам от хората, които съумяха три пъти да банкрутират страната да познават теорията на икономическата политика и фискалните политки. Това сподели на брифинг в Народното събрание депутатът от ГЕРБ Александър Иванов в отговор на критките на Българска социалистическа партия за Бюджет 2019, отправени по-рано през днешния ден.

По време на уперавлението на Българска социалистическа партия контрабандата беше 35%, сега е под 5%. Това образува спомагателни приходив бюджета от мита и акцизи. През 2020 година чакаме Брутният вътрешен продукт да доближи 110 милиарда лв., два пъти повече. Повече доходи се събират и от усъвършенстваната работа на Митниците, съобщи Иванов.

През последните 10 година междинната работна заплата се е повишила три пъти, добави той.

Това не го споделяме ние, а Световната банка, Европейската банка, две самостоятелни рейтингови организации покачиха кредитния рейтинг на България. Слаби съветници има госпожа Нинова и те я подвеждат. Икономиката пораства с 4% на година и този растеж ще го има в идващите 4 години. Това очевидно доста изнервя нашите политически съперници и държанието им става все по-крайно и несдържано, уточни депутатът от ГЕРБ.

За следващата година - 20% повече във фонд работна заплата на учителите и 10% повече за всички в бюджетния бранш. Това се споделят ефикасни политики, а не празните приказки на Петко и още трима събрали се с него да изясняват какви мечти и мокри сънища имат за бюджетната политика на България. Политиките ни в действителност очевидно изнервят Българска социалистическа партия. Решете си проблемите в къщичката и не ги пренасяйте в къщата на България, сподели още Александър Иванов.

Когато госпожа Нинова написа различен бюджет, я апелирам да не напише такава нелепост като "Визия по България ", съобщи депутатът от ГЕРБ Маноил Манев. Напъните на Българска социалистическа партия и Нинова да обикалят и да се срещат с по трима-петима индивида, служебно доведени там, не докара до нищо, няма да докара до нищо и различният бюджет, сподели Манев.

Много желая да кажа на госпожа Нинова нещо, което считам, че би трябвало да чува всеки ден – не може да си честен стожер, когато в твоята парламентарна група се намира Манол Генов. Морални стожери могат да бъдат хора, които са посочили морал. В ГЕРБ сме поредни – всеки, който наруши закона, получава своето място, няма такива свещени крави в ГЕРБ. Вземете образец и си изчистете личната къща, акцентира Маноил Манев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР