Не очаквам на следващите избори да можем да взаимодействаме с

...
Не очаквам на следващите избори да можем да взаимодействаме с
Коментари Харесай

Василев: Не очаквам на следващите избори да си взаимодействаме с ГЕРБ

" Не чакам на идващите избори да можем да взаимодействаме с ГЕРБ, в случай че там не стане извънредно трагична смяна, която действително да разреши да се случат промените в страната ".

Това сподели пред публицисти в Пловдив съпредседателят на " Продължаваме Промяната " (ПП) Асен Василев. Той, Кирил Петков и Николай Денков организират открит диалог с Никола Минчев и поддръжници на партията в Римския стадион в града.

" Този парламент, който идва, по този начин както аз виждам, е че поддръжката, която можем да получим от страна на ГЕРБ, е изчерпана ", уточни Василев.

По думите му повода е, че ГЕРБ са ги подкрепяли, до момента в който промените са били на хартия.

" В момента, в който промените трябваше да станат същински, ГЕРБ отхвърлиха да подпишат съглашение, че нещо такова ще се случи, камо ли да поддържат такова нещо ", акцентира съпредседателят на Политическа партия.

Той уточни, че измененията не са нещо толкоз нереално.

" Става въпрос за това да има почтени състезания на всички места, съдът да работи и хората да му имат вяра, прокуратурата, Държавната организация " Национална сигурност " (ДАНС), Министерство на вътрешните работи и службите да не се употребяват като бухалки, да имаме почтени избори, каквито имахме единствено по времето, когато Бойко Рашков беше министър ", разяснява Василев.

" Ние се връщаме назад при хората, тъй като силата на смяната не е в политиците, а при хората ", сподели от своя страна Кирил Петков. По думите му се връщат към отворена и почтена полемика. Според него с всички кални акции се пробват да откажат хората, които се чудят дали да гласоподават.

Според някогашния министър председател Николай Денков службите за сигурност " би трябвало да обяснят, в случай че е имало канали за корупция, кой ги е покривал, кой е пускал камионите, с цел да знаем каква е същинската картина ".

Източник:БТА, Ирина Шопова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР