Не обсъждаме подмяна на кандидати в кабинета на Денков. Не

...
Не обсъждаме подмяна на кандидати в кабинета на Денков. Не
Коментари Харесай

Радослав Рибарски: Не обсъждаме подмяна на кандидати в кабинета на Денков

Не обсъждаме замяна на претенденти в кабинета на Денков. Не чакаме мандат, само че все пак поставихме картите на масата. Това съобщи депутатът от ПП-ДБ и номиниран за министър на енергетиката в кабинета " Денков " Радослав Рибарски пред Нова нюз.
Прочетете още
По думите му макар, че са втори, от Политическа партия имат чувството, че са първи, защото разликата не е от значително значение. " ГЕРБ се лутат в сегашната обстановка, сигналите всеки ден са разнообразни. Те би трябвало да отчетат трите разновидността, които ние виждаме. Първият е държавно управление с персони с първи мандат, само че тогава рискуваме едни хора да бъдат използвани на политическата сцена. Вторият вид са нови избори, а третият е държавно управление с втория мандат с нашите оферти ", означи Рибарски.

Според него Политическа партия не цели механично предоставяне на гласове. " Не бихме подкрепили кабинет с лица, които не са препоръчани от нас. Всяка партия, която припознава нашите цели, е добре пристигнала да ни поддържа. 99% от управническата и законодателната стратегия съответствува с ГЕРБ, само че най-после виждаме рецензия. Не сме водили диалози с други партии все още ", изясни той.

Рибарски изясни, че настояването за оставката на Борислав Сарафов идва от несъответствията в информацията към следствието на опита за нападение против основния прокурор. Той уточни, че Политическа партия има проекторешение за отсрочване на периода за понижаване с 40% на вългеродните излъчвания, който е до 2026 година

" Има справедливи условия, които допускат неспособност да се осъществя задачата в заложения период. В момента се водят диалози за заменяне с реципрочни ограничения. Изключително огромно е говоренето за ВЕИ планове, които обаче не дават енергийна сигурност. Планът ни за декарбонизация демонстрира засегнатите централи. Трябва да се търсят способи за запазване на сила и възобновими енергийни източници ", акцентира Рибарски.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР