Не обичаме да спорим, но понякога се налага. Има три

...
Не обичаме да спорим, но понякога се налага. Има три
Коментари Харесай

Трите най-ужасни зодии, с които да влезете в спор

Не обичаме да спорим, само че от време на време се постанова. Има три зодии, с които предлагаме да не спорите, тъй като са най-ужасните за това. Вижте кои са те: 
1. Скорпион 
Естествено, знакът на Скорпиона идва преди всичко като знакът, с който безусловно не желаете да влизате в борба. Не че те са най-агресивните от знаците (обикновено това е Лъв), а по-скоро им е доста мъчно да пуснат нещата, откакто са се случили. Ако влезете в борба със Скорпион, те няма да не помнят за това, даже в случай че наподобява, че се връщат към естественото си деяние. Скорпионите не са най-отмъстителните, само че те са най-мрачните и чувствителни, когато се усещат подложени на критика или незаслужено наказани. Не от интензивността на гнева на Скорпиона би трябвало да се страхувате, а от дълголетието му. В съзнанието им причините ви ще продължат с години.
2. Лъв 
Лъвовете са знакът Огън, който ще пристигна след вас в борба. Ако ги обидите или атакувате или някой, на който се интересуват, те ще бъдат най-злобните в възмездие. Лъвът е гневен бранител и не харесва възприятието, че е застрашен или усложнен. Въпреки че Лъвовете няма да се възмущават по метода, по който Скорпионите биха могли да бъдат, те ще бъдат най-безмилостните от всички и вие сигурно ще нараните възприятията си повече от всеки различен с Лъв. 
3. Телец 
Когато влезете в спор с Телец, вие също сте в спор с всички, които познават и обичат. Телците са доста насочени към племената хора и също така са инати. Това значи, че даже да са изцяло в неточност, те ще бъдат последните хора, които ще признаят това, което може да бъде разочароващо. Ако ги вкарате в неприятно въодушевление, те са едни от най-лошите зодии, с които да се биете, тъй като думите им ще ви наранят надълбоко. Въпреки че са интензивни при утежняване, те не са най-очевидни за това. Докато Лъвовете ще бъдат доста транспарантни във връзка с възприятията си, Телците ще си сложат фасада, че към момента всичко е наред, което е може би най-страшната тактичност от всички.
Източник:

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР