„ Не обичам сравненията “, стартира 36-годишният Роналдо. „ Предпочитам

...
„ Не обичам сравненията “, стартира 36-годишният Роналдо. „ Предпочитам
Коментари Харесай

Кристиано посочи най-големите си идоли, но се определи за по-добър

„ Не обичам сравненията “, започва 36-годишният Роналдо. „ Предпочитам да кажа, че двамата [Роналдо Назарио и Роналдиньо Гаучо] оставиха своето наследство, своята история.

Аз завоювах повече независими титли от тях, единствено че и двамата завоюваха интернационалните шампионати. Израснах, гледайки по какъв метод двамата играят. Да кажеш кой е най-хубавият, кой е втори, не е най-важното нещо. Предпочитам да кажа, че те са идоли и са оставили красива история във футбола ", показа Кристиано, показан от " Труд ".

Роналдо отсега нататък би трябвало да завоюва интернационално съревнование с Португалия и последният му шанс за известност може да бъде Катар 2022, единствено че Португалия ще играе на бараж, за да се класира.

Петкратният собственик на Златната топка завоюва Евро 2016 като капитан на страната си и първата Лига на нациите на УЕФА през 2019 година Той държи върховете за най-много голове в историята на интернационалния футбол.

На клубно ниво Роналдо завоюва пет Шампионски лиги, три пъти Висшата лига, два пъти Ла Лига и две титли от Серия А, както и редица други купи. Той се завърна в Юнайтед това лято и значи 14 гола в 22 мача до момента.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР