Не обичам да обещавам неща, които няма как да изпълня.

...
Не обичам да обещавам неща, които няма как да изпълня.
Коментари Харесай

Асен Василев: По наши изчисления се крадат 8 млрд. лева

Не обичам да давам обещание неща, които няма по какъв начин да извърша. Това е повода да стартираме обиколката на България от Североизтока, а не със София. Искаме да научим проблемите на хората.

Това съобщи съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев, който показа програмата на партията пред поданици на град Габрово.

" В момента електронно държавно управление е обещано да се прави от хората, които ще изгубят работата си, когато то стартира да работи. Как да бъде направено, когато знаеш, че ще се загубиш работата? Относно образованието би трябвало да има ясна идея какво ще се учи и по какъв начин ще се преподава. Когато имаме такава идея, тогава би трябвало да се смени закона и метода на обучение. Съдържанието не би трябвало да е единствено в учебниците, само че и онлайн ", отговори на въпроси на жители той.

" Ако желаеме да съберем налозите, би трябвало да вървим от огромните компании и след това към дребните. Естествено, че не би трябвало дребните компании да остават без надзор и инспекции, само че фокусът би трябвало да е ориентиран към огромните компании и едвам по-късно към по-малките. Има благоприятни условия посредством софтуерни артикули да се откри къде има черни каси и там да се насочат инспекциите ", разкри Асен Василев.

" По наши калкулации се крадат 8 милиарда лв.. Първата ни стъпка е да се спрат тези обири и да не се пипат налозите ", съобщи от своя страна другият съпредседател на " Продължаваме промяната " Кирил Петков. " Всички хора, които сме привлекли към нашата концепция са с частни бизнеси и няма по какъв начин да бъдат подкупени. Азлично нямам никаква рекламация какъв брой министри ще имаме в едно бъдещо ръководство. Нас ще ни интересува тези хора да са честни и да са се потвърдили отвън политиката ", добави той.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР