Не обича скъпите хотели Звездата на турското кино Шеввал Сам

...
Не обича скъпите хотели Звездата на турското кино Шеввал Сам
Коментари Харесай

Тя е звезда от турска сапунка, но живее в каравана

Не обича скъпите хотели

Звездата на турското кино Шеввал Сам вместо да отседне в някой скъпарски хотел, изкара цяло лято в караваната си „ Принцеса “. Веднага откакто при започване на юни бе излъчен грандиозният край на супер сполучливата поредност „ Опасно прелъщение “, екранната Ендер Челеби отпътува на дълга отмора в едни от най-живописните морски курорти на своята страна.

Шеввал закупува караваната преди 2 години от собствен другар. Целият интериорен дизайн е нейно дело. Тя употребява калъфки от нейни дивани, а вътре всичко е напълно от дърво.

„ Ако здравето ми разреши, бих обиколила света с каравана. По този метод хората стават по-свободни “, уверена е тя.

Точно преди да замине на дългата лятна отмора, надарената актриса беше на сватбата на своята другарка Еда Едже, Йълдъз от „ Опасно прелъщение “, където бе едно от основните настоящи лица. Шеввал с изключение на прелестна актриса, пее ужасно и изпя няколко песни на младоженците.

Тези дни тя беше определена за най-хубава актриса по време на влиятелния интернационален конкурс Мурех Д’ор. Церемонията е една от най-важните в Арабския свят и от 2000 година се организира в Бейрут. Актрисата получи наградата за безупречното си преобразяване в облика на Ендер.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР