Не!НовинитеМОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ИМЕЙЛ – След скандала с разпространения от

...
Не!НовинитеМОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ИМЕЙЛ – След скандала с разпространения от
Коментари Харесай

След скандала със записите лидерите на ПП ще сложат челници с камери и ще излъчват на живо денонощно

Не!НовинитеМОЖЕШЕ ДА БЪДЕ ИМЕЙЛ – След абсурда с публикувания от Радостин Василев 5-часов запис от съвещание на Политическа партия, в който се разисква опцията за държавно управление с ГЕРБ и Мария Габриел, водачите на “Продължаваме смяната ” оповестиха необикновен курс към повишение на прозрачността на своята активност.

Кирил Петков и Асен Василев обявиха, че те и съпартийците им ще си инсталират GoPro /вид камери – бел. ред./ челници и ще излъчват по 24 часа всичко, което вършат, приказват и виждат, с цел да покажат, че в случай че не бъдат извадени от подтекст, са си въпреки всичко от положителните.

“Искаме да натикаме още веднъж ГЕРБ в изолираност, с цел да не надигат глава в този момент, като че ли забравихме записите през годините с това по какъв начин самите те ръководят България и по какъв начин унижават дамите измежду тях. Няма какво да крием, от посолството позволиха “, обявиха Петков и Василев в първите секунди на своите предавания в Twitch.

Всяка вечер highlights от деня ще се качва във Faceboook, a в неделя е планувано коментарно студио с Гала, Кристина Патрашкова, Юлиан Константинов и Мондьо.

“Ще може да видите всяка една наша среща, да чуете всеки един наш диалог и да четете нашите SMS-и и имейли. Знаем, че доверието не се подарява, а се заслужава и след записа го поизгубихме. Ние би трябвало да стартираме да приказваме по този начин, като че ли всички ни гледат и няма по-добър вид от това всички да ни гледат ”, добави кандидат-ротационния министър председател учен Николай Денков.

Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР