Не, никога не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа

...
Не, никога не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа
Коментари Харесай

Прокурорският син от Перник за приятелката си: Пребивах наркодилъри заради нея

„ Не, в никакъв случай не съм пипал жена. Това е най-комплексарската работа - да пипне жена, да пребие жена, да я заплашиш или каквото и да е било. Това е най-гадното нещо. Ти значи си доста слаб, в случай че биеш жена. Това момиче се пробвах да го оправя от опиатите “, споделя подсъдимият за побои и закани с ликвидиране Васил Михайлов във връзка обвиняванията на някогашната му другарка Боряна.
Прочетете още
„ Тя беше подвластна наркоманка. Целият град го знае. Аз може да съм правил неприятни работи, само че съм добър човек. Като някой е до мен, върша всичко за него. И съм пребивал доста наркодилъри в града поради нея, тъй като са ѝ продавали опиати “, твърди обаче Васил Михайлов пред bTV.

Преди дни Боряна описа за диалог сред тях, в който Михайлов отправя заплахи към нея.

„ Аз, в случай че реша да те убия, аз ще те убие по метод, по който никой няма да разбере. Разбираш ли? “, споделя мъжки глас в телефонен диалог.

„ Искаш ли да ти кажа нещо? “, пита Боряна.

„ Аз не ти го споделям, с цел да те е боязън. Не желая да ми казваш: „ Ти не може да ме пипнеш “. А ти подсигурявам, че аз, в случай че реша да те убия, ще те убия. Не теб, а и който и да е човек “, споделя още мъжкия глас в телефонния диалог.

Женският глас е на Боряна Рангелова, признава самата тя. Твърди, че е записала диалога, а мъжкият глас бил този на някогашния ѝ другар – Васил Михайлов.

Именно поради страха, че мъжът ще се върне в дома ѝ, Боряна подава тъжба в полицията, че е жертва на принуждение.

Мъжът към този момент е с обвиняване за побой и закани и към някогашната си другарка. Самата Боряна споделя, че е ставала очевидец на набези и над други хора.

„ Винаги обясняваше по какъв начин тези хора по някакъв метод са сбъркали или са уязвили неговото или моето достолепие по някакъв метод. И надали не той ги санкционира, само че това е правдивост от негова страна, а не свирепост “, изяснява още Боряна Рангелова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР