Не ни отива да даваме съвети на опозицията, но колеги

...
Не ни отива да даваме съвети на опозицията, но колеги
Коментари Харесай

Божанков: Вотът на недоверие е шега, тия заляха сградата на ЕК с червена боя

Не ни отива да даваме препоръки на опозицията, само че сътрудници - олеквате. Всяка седмица внасяте избор на съмнение. Нищо не зависи от вас, не е зависело и няма да зависи. " Възраждане " имат първо място на локалните избори, само че в обратна посока. Вие желаете оставка " от мазата ".

При такова оскърбление на изборите, политически водачи подават оставки в други страни. Мотивите към вота на съмнение са написани на смешка. Вносителите споделят, че в последните години нараства тероризма - единствените групи, които не осъдиха терористичното нахлуване над Израел. Говорят за хибридните офанзиви, а знаем, че идват по съветска линия. 
 
Това съобщи от трибуната на Народното събрание депутатът от ПП-ДБ Явор Божанков. 

" Съгласни сме с едно ваше изречение - началото на войната на Русия против Украйна. Най-сетне излязохте от опорката за военната интервенция и разбрахте на кого и против кого е войната ", уточни Божанков. 

Според него вносителите на вота на съмнение си опонират в редица параграфи към претекстовете за вота: 

" Хем казвате, че българската защита се лишавала от качества, хем се насочвали големи запаси в нови качества. Явно не тези, които вие желаете ", изясни Божанков. 

" Другата опорка я знаем - опразниха складовете, дадоха оръжията, беззащитни сме. България влага в личната си сигурност. Ако не продаваме тези оръжия на Украйна, ние ще си ги употребяваме тук. Следващите ще сме ние, в случай че Путин не бъде спрян в Украйна ", разяснява още Божанков. 

" Вносителите споделят и друго - българските предприятия се държали настрани. И това го споделят от " Възраждане " - единствената партия, която застана на входа на българския цех " Арсенал " и се пробваха да го затворят, тъй като създава продукция, която не се харесва на Русия ", безапелационен бе депутатът. 

" Правителството отказвало да търси мирни решения. Това е все едно да потупате насилника, пребил жена си на пътя. Нито един път не потърсихте сметка и отговорност на Русия, не се обърнахте към дипломат Митрофанова. Търсите мир, само че от жертвата ", съобщи Божанков. 

" Казват - засилвал се скептицизма. Тези хора хвърлиха алена багра по постройката на Европа ", напомни депутатът. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР