“Не ни е позволено да се отказваме. Ако решат да

...
“Не ни е позволено да се отказваме. Ако решат да
Коментари Харесай

Навални във филма за него: Ако решат да ме убият, това означава, че сме невероятно силни

“Не ни е разрешено да се отхвърляме. Ако решат да ме убият, това значи, че сме необикновено мощни. Ние би трябвало да използваме мощ " С тези думи критикът на Кремъл Алексей Навални показва посланието си към съветския народ в наградения с „ Оскар “ през 2022 година документален филм за него.

Днес Руската дедерална служба за осъществяване на наказванията (ФСИН) разгласи, че Алексей Навални е умрял в пандиза.

Всичко за гибелта и последвалите реакции четете в този онлайн репортаж

„ Трябва да използваме тази мощ - да не се отхвърляме, да помним, че имаме голяма власт, която е потисната от тези неприятни хора. Не осъзнаваме какъв брой мощни сме в действителност. Единственото нещо, от което злото се нуждае, с цел да победи, е положителните хора да не вършат нищо. Така че – бъдете дейни “, споделя Навални в речта, включена във кино лентата.

   View this post on Instagram

A post shared by CNN (@cnn)

Най-известният критик на Кремъл е умрял след неразположение съгласно тази публична версия и нямало по какъв начин да бъде избавен. Кремъл съобщи, че няма детайлности, а екипът на Навални - че бил известен за гибелта му.

bTV промени програмното си наличие довечера и от 22:50 часа ще излъчи документалния филм „ Навални “ (Navalny, 2022 г.) с присъединяване на българския проверяващ публицист Христо Грозев.

Той пита кой има изгода от гибелта на Навални през днешния ден?

Носителят на „ Оскар ” за най-добър документален филм „ Навални “ (Navalny, 2022 г.) проследява трагичните събития от живота на съветския опозиционер Алексей Навални през последните няколко години. Зрителите ще имат опция да гледат повторение на кино лентата по bTV Cinema в неделя (18 февруари) от 11:00 ч.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР