Не ни допуснаха да се къпем в пловдивски басейн, оплака

...
Не ни допуснаха да се къпем в пловдивски басейн, оплака
Коментари Харесай

Турско семейство от Пловдив: Не ни пуснаха на басейн!

Не ни позволиха да се къпем в пловдивски басейн, оплака се турско семейство пред " Марица ". Случката се разиграла в плувния комплекс на хотел „ Санкт Петербург “. Оттам обясниха, че повода е не дискриминация, а запълване на шезлонгите и чадърите и припомниха, че потенциалът им е понижен поради коронавирус ограниченията. При запълване на бройките се прекратява пропускателният режим.

Турското семейство, което не беше позволено до басейна, живеело от 20 години в Германия. Последните 5 години не се били прибирали в България, само че тази си стегнали куфарите и се завърнали, с цел да похарчат спестяванията си за отмора в родината.

Решили поради жегата да отидат да се разхладят в плувния комплекс на хотел „ Санкт Петербург “. Когато пристигнал техният ред да си платя, дамата на касата понечила да им вземе парите за вход, само че гардът се намесил. „ Каза ни, че пускат единствено хора с клубни карти и няма по какъв начин да влезем. Личеше си, че просто не желае да ни пусне “, с отвращение разяснява мъжът. В същото време други хора прекосявали свободно. Потърпевшите са афектирани от отношението към тях.

„ Предния ден бях на същия басейн с жена си и двете си деца. Тогава охранителят беше различен и нямаше проблем. Това е дискриминация. Как да желая да почивам в България?! По-добре да си дам парите в задгранична стопанска система, само че да не бъда дискриминиран “, споделя мъжът. Потърпевшият се свързал с шефа на басейна, с цел да изрази възмущението си от охранителя.

„ Не е позволен, тъй като е бил доближат потенциалът, т.е. присъстващите гости и хората от хотела, които са декларирали предпочитание, че ще го посетят денем “, обясниха от плувния басейн. За да компенсират фамилията шефът на басейна ги поканил на безвъзмезден плаж в събота.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР