Не, не ви се привижда. Ако сте попаднали на предложения

...
Не, не ви се привижда. Ако сте попаднали на предложения
Коментари Харесай

Minecraft: Story Mode изненадващо се появи в Xbox 360 магазина за по $100 на епизод

Не, не ви се привижда. Ако сте попаднали на оферти за закупуване на акомодацията на Telltale за Minecraft, те са факт. На всичкото от горната страна всеки епизод се продава за по $100, акумулирайки обща цена за целия сезон от $700 (около 1200 лева) . Това ни кара да си зададем въпроса: какво се случва?

Още при започване на месеца съобщихме по какъв начин Minecraft: Story Mode, дружно с множеството заглавия от каталога на Telltale Games, излиза от продажба. Изглежда обаче магазинът на остарялата подпора Xbox 360 към момента пази офертите. Изненадващо, това е изцяло предумишлено.



Премахването на офертите от Xbox 360 магазина значи, че потребителите няма да могат да си ги изтеглят заради остарелия метод на работа на платформата. Microsoft не откри по-незаобиколен метод от този да ги върне „обратно в продажба“. Фактически, в случай че ги закупите, няма да получите нищо.

Във Фейсбук страницата на играта предизвестиха: „Не купувайте съдържанието… То е просто единственият механизъм, посредством който играчите могат да изтеглят епизодите си, преди сървърите да бъдат деактивирани“. До 25-ти юни имате право да изтеглите сезона, преди офертите публично да бъдат свалени.

Затварянето на студио Telltale Games предходната есен беше потрес за гейминг промишлеността. Без предизвестие 274 индивида останаха без работа след колапс. За благополучие доста от тях откриха нови постове в този постоянно динамичен бизнес. От друга страна обаче в никакъв случай повече няма да забележим Telltale игра (в това число и Minecraft: Story Mode).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР