Не, не! Няма такова нещо. Не съм показал среден пръст.

...
Не, не! Няма такова нещо. Не съм показал среден пръст.
Коментари Харесай

Лъжецът Емил Любчов Костадинов: Не съм показвал среден пръст!

" Не, не! Няма такова нещо. Не съм посочил междинен пръст. Ясно се вижда, че това е показалецът ми и той не е ориентиран към избран човек. Нека хората, които ме упрекват, в това число и един някогашен футболист, искащ да стане президент, да гледат по-внимателно дали в действителност демонстрирам междинен пръст и да ми се извинят ", по този метод Емил Костадинов оправда реакцията си от нощес след европейската подготовка с Унгария (2:2).

Вицепрезидентът на БФС също разяснява ексцесиите и 30-годишнината от " Парк де Пренс ".

" Знаете, че и други от същия този екип ме обвиняха за други неща, само че най-после съдът реши друго. Пак ще им припомня, че макар офанзивите, макар обвиняванията, БФС работи в вярната посока. В верния път с новия селекционер върви и националният тим ", добави той.

" Смятам, че всичко по тематиката с " Парк де Пренс " е говорено и коментирано. На тази дата постоянно се връщам обратно във времето. И си припомням за премеждията при пътуването ни до Париж, за ситуацията в деня на мача, както и за самия дуел. И изключително онази последна минута. Всичко беше тогава брилянтно. Имам поради самата офанзива, почнала от Кременлиев, минала през Балъков, Любо Пенев и мен. И ме се желае един ден отново да имаме такива прекарвания ", показа още Емил Костадинов за една от най-великите и паметни дати във футболната ни история.

" След великата нощ в Париж, че ще има и кървава такава в София 30 години по-късно, даже и не ми е минавало през главата. Това, което се случи нощес, е неприемливо, нещо нечувано и невиждано в най-новата история на България. Такива вълнения и такава експанзия София не помни. За страдание опасенията ми от това, което чувах авансово, се сбъднаха. Видяхте - това не беше кротичък митинг. Повечето хора не бяха същински почитатели, такива, които обичат футбола. Това бяха провокатори и агресори.

Вижте, няма нищо неприятно хората да стачкуват и да си изричат мнението. Но снощният пъкъл не стана поради БФС, а поради тези, които го сътвориха. Ела, протестирай спокойно, няма проблем. Сега даваме ли си всички сметка, че в случай че беше разрешено да има почитатели на трибуните, какво щеше да стане. Можеше да има смъртни случаи. Щяхме да забележим навлизане на терена, спиране на мача, което означаваше завършек на българския футбол. УЕФА щеше да ни затрие от картата си. Тръпки ме побиват. А някои хора упорстваха да бъдат позволени фенове на стадиона, писаха молби. Сега убеждавате ли се, че не са били прави. Ама по никакъв начин. Така че - голямото напрежение не беше основано от нас, а от други ", разяснява пред Блиц вицето на БФС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР