Не, не, не, даже не ми се налага да правя

...
Не, не, не, даже не ми се налага да правя
Коментари Харесай

Пиещите белина не вярват на ваксините, не знаят какво има в тях

Не, не, не, дори не ми се постанова да върша „ коментар “, действителността задминава всички ни, които пишем смехории професионално.

Просто ще изложа няколко обстоятелството, по този начин както наподобяват в профил, те ще се „ самокоментират “… сами себе си, не е нужно да се старая дори да им поставям смехории, действителността прави всички ни, писачи на ирония, безсилни пред „ гения “.

Сигурен съм, че от позиция на хората, в чиито глави всичко това се е родило, то е изцяло обосновано и на тях не им звучи, както на мен; сигурен см, че имат пояснения и оправдания. Сигурен съм и че си имат вяра, че сами са си ги измислили тия пояснения и оправдания и никой не им е „ оказал помощ “, а подправените вести и хибридната война са годни единствено за мейстрийм медиите… техните източници са правилни, за разлика от нашите.

Та…

Хората, които пият белина, имат вяра, че са разкрили нещо, което ще постави завършек на, както те я назовават, фарма мафията. Фарма мафията, в случай че се чудите, са хората, които създават медикаментите. Например: имунизациите. Но с изключение на имунизациите, създават и аспирин, хапчета за глава, да вземем за пример, създават и презервативи.

От всичко изброено, почтено казано, най-вече ще ме тормози, в случай че белино-пиещите, ваксино-скептици решат да не употребяват последното, не ми харесва да се развъждат. Има рискови последствия за генофонда. Искам да кажа: по-опасни.

Пият нещо, което им се популяризира като хлорен диоксид, само че действително не схващат, че пият белина. Но другояче са доста умни, а ние сме тъпи, щото се имунизираме с „ пробни течности “, дето не знаем какво има в тях. Добре…

Като се оплачат, че ги боли глава, продавачите на чудеса им дават отговор: „ В последните два дни има какво ли не – пълнолуние, слънчеви изригвания с огромен интензитет, земни трусове… Не отдавайте всеки дискомфорт на приема на хлорния диоксид “.



bTVnovinite.bg

Eто ви детайлностите, до едно време е смешно, след това стартира да става малко тъжно...

...

Хиляди години просвета, стотици години развиване на модерна медицина, десетилетия научна работа и практични опити са основали медикаменти за куп заболявания и положения. Факт е, че доста компании се възползват и вършат цените на продукцията си безбожно високи. Но е реалност и че това не е нещо, дето ме кара да пия белина. Ако едно лекарство е скъпо, това не значи, че би трябвало да го заменя с отрова. Както, в случай че ми е скъпо да имам Мерцедес, няма да изляза с шейна на „ Цариградско “ и кофа на главата, потвърждавайки, че съм прецакал „ авто мафията “.

Смешното е, че белино-пиещите, ваксино-скептици имат такива „ знания “ в региона на медицината, че имат вяра в това, че нещо (каквото и да е то) може да лекува всичко от грип до рак. А по-късно чак идва „ черешката на тортата “, че това „ нещо “ е в действителност белина. (Виждате ли по какъв начин не употребявам думи, като „ тъп “ или „ мозъчен донор “… пораствам като персона.)

Същите тези не се имунизират, тъй като „ не знаят какво има в нея “…

… в тая „ пробна течност “.

Да, те в действителност имат вяра, че ние сме тъпите, а те са просветлените.

Другата тематика, която доста вълнува хората, е НАТО и Русия. Няма да повярваш, само че белино-пиещите, ваксино-скептици са баш същите, дето имат „ различно “ мнение по въпроса.

Страшен потрес, нали?

Освен общата им обич към путинофилската, про-кремълска агитация на партия изродяване (втори лъч от войната на цивилизациите… първият е пиенето на белина), те споделят и любовта си към войната и омразата си към НАТО и Европейски Съюз. Или, както те ги назовават: „ сатанистите “ и „ Еврогейския съюз “.

Те споделят: за какво НАТО разполага войски, където си желае?

Отговорът е: тъй като Русия първа стартира да разполага войски, където си желае.

Те споделят: Русия си разполага войски у тях си, имат право да вършат каквото си желаят.

Отговорът е: НАТО също си е у тях си и си разполага войските у тях си.

Ще се изненадате да научите, че съгласно Конституционния съд, НАТОвските войски НЕ СА опасност, а даже и не се смятат за „ непознати войски “.

„ По силата на интернационалния контракт се преследват общи политически или военни цели; реализират се общи дейности за групова защита и за опазване на мира “; „ В осъществяване на съюзнически отговорности, произлизащи от утвърден, обнародван и влезнал в действие за Република България интернационален контракт с политически или боен темперамент, е допустимо прекосяването или пребиваването на територия на България на войски на боен или политически съюз, на страна - членка на подобен съюз или на съюзна страна. Спазването на интернационалните контракти изключва опасността тези войски да нарушат или застрашат конституционните полезности, защитавани посредством разрешението за прекосяването им, давано от Народното събрание, а точно суверенитета, сигурността, независимостта и териториалната целокупност на страната.

Освен това преминаващите войски не могат да се смятат за “чужди войски” по смисъла на член 84, т. 11 от Конституцията и тъй като не съдържат характерностите за “чужди войски”, избрани в Тълкувателно решение № 6 от 1994 година по к.д.№ 6/94 година на Конституционния съд “.

Цитатът е от РЕШЕНИЕ № 1/ София, 4 февруари 2003 г./ конституционно дело № 1/2003 година

А в този момент де – в случай че кажат, както ги сърби езикът, че Конституционният съд е противозаконен, би трябвало да одобряват, че решението му за Истанбулската спогодба също е нелегално.

Ще се гръмнат, горките.

Про-руските слагачи в Англия (като Найджъл Фараж) докараха Брекзит. Брекзит се оказа огромно л**но, само че слагачите се оказаха много по-богати (да ви припомня на някои „ политици “ в България, които станаха про-руски, а след това си купиха заведения за хранене, къщи, галерии, хотели?)

Сега на ход в България са точно те.

Вече се чуха оферти от тяхната посока да се преразглежда договорът ни с Европейски Съюз и да излизаме.

Тоест: без повече пари за пътища, автомагистрали, без помощ за опазването на здравето, без еврофондове, без свободно пътешестване. Сами и към Русия, както едно време. Не, благодаря. Това сме го играли. Който го влече Русия: чемодан, вокзал, москва. Айде! Пийте по една белина за из път и до свидания.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР