Не, не е чудо, че направихме равен срещу европейски шампион,

...
Не, не е чудо, че направихме равен срещу европейски шампион,
Коментари Харесай

България изглежда сплотена, но има ли сили за Мондиал?

Не, не е знамение, че направихме еднакъв против европейски първенец, освен това в квалификациите за идващия мондиал. Впрочем не би трябвало да забравяме, че в една другарска среща оставихме на колене Кристиано Роналдо, който очакваше, че това ще е допустимо най-лесната му победа.

Истината е, че родните национали постоянно са имали някакви чутовни сили, с цел да съумеят да покажат зъби на първенците. Дори няма да приказваме за 94-та година, тъй като тя е давана към този момент доста пъти за образец. Добрата вест е, че чудото с Италия не беше само, а букмейкърите са повече от сюрпризирани.

Истината е, че прогнози се одобряват даже и за родните национали, само че за задачата ще имате потребност от информация за в системата и информация за правенето на регистрация. Това е на практика всичко належащо, а анализаторите показват, че са налични и изключително положителни ставки при правенето на прогнози за родните национали. Но дано обърнем внимание и на по-важния въпрос - има ли още какво да забележим от Ясен Петров и компания или още веднъж мощният старт ще бъде премахнат и ще потъне бързо под натиска на други сили?
До този миг ще открием, че Джанини има в действителност едно впечатляващо показване, само че също по този начин няма по какъв начин да избягаме и от една малко по-неприятна статистика - постоянно мощният старт приключва с гръм и тропот, като тайната постоянно се крие във вътрешни спорове и намесата на избрани висши сили, които като че ли се стремят да пробутат своите любимци на напред във времето. Повече от ясно е, че виновността доста постоянно не е в треньорите, а във обстоятелството, че футболистите постоянно идват с бутане, като всичко това би трябвало да завърши и селекцията на Ясен Петров би трябвало да се прави от самия него.

На този стадий това се случва без никакви проблеми, само че към момента сме скептични, че с два мача можем да създадем точните изводи, имайте поради, че съвсем всеки треньор започва с новите очаквания и силите им нормално свършват доста бързо, само че най-малко към този момент не виждаме и добре познатите постоянно заземени титуляри. Ясен Петров стартира обещаващо, само че желаеме това да се резервира, затова ще желаеме от БФС да му даде шансове и независимост да основава колкото се може да построи един естествен и конкурентен тим.

Амбицията на този стадий е висока, а и тези момчета демонстрират, че имат хъс за игра, като с вярното менторство ще могат да се обиграят, а за какво не и да получат покана за по-престижните клубни тимове. Истината е, че родните почитатели от дълго време се бяха примирили с концепцията, че футболът постоянно ще остане в сянка, само че обърнете внимание какви промени настъпиха с изваждането на младата бригада. Отново обаче е основно да забележим, че един човек ще работи с тези момчета. Всичко изисква време, само че на този стадий не можем да бъдем безапелационни, че това ще е разходка в парка и в случай че желаеме да забележим резултати, то ще би трябвало да станем очевидци на една безспорна колаборация сред играчите, треньорът и цялото БФС.

Все още не се намираме на безвредно разстояние и нямаме нужния точков актив, който да даде нужната разлика. Всяка среща ще би трябвало да се играе със зъби и нокти, тъй като статистиката ни демонстрира, че футболната война едвам в този момент стартира. И най-важното даже и да не успеем да стигнем до идващото състезание, не губете вяра, тук е належащо време и самообладание, въпреки всичко приказваме за народен тим, който беше основан за няколко седмици, не можем да чакаме чудесата да се случат толкоз бързо.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР