Не, не бих взел отново Кирил и Асен, вече ги

...
Не, не бих взел отново Кирил и Асен, вече ги
Коментари Харесай

Стефан Янев: Не бих взел Петков и Василев за министри

Не, не бих взел още веднъж Кирил и Асен, към този момент ги познавам, безапелационен бе в ефира на Българска национална телевизия водачът на " Български напредък " Стефан Янев, който бе два пъти длъжностен министър председател, назначен от Румен Радев, а Петков и Василев бяха негови министри на стопанската система и на финансите във втория му екип. в " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия.

Разривът сред Радев и Петков се дължи на неспособността на Кирил Петков да формулира политики по който и да е въпрос. Неумението да се чуват непознати отзиви и най-много нежеланието да се разбере по какъв начин действа страната, счита Янев.

Не ми е била задачата да върша прогнози, които ще се осъществен по подобен отрицателен сюжет, по който се развиха. Бях атакуван политически, надали не аз съм повода. По-скоро повода беше това, което следих като наклонност в връзките сред партиите, разяснява Янев във връзка предходна негова прогноза, че дните на настоящия кабинет са преброени.

" Още тогава - в края на февруари-началото на март беше ясно като цяло, от това по какъв начин в Европа и в частност България, изпълнителната власт взимаше своите решения.

Възход на страната не е вероятен без баланс в политическите връзки ", съобщи Стефан Янев.

За газовите доставки Янев разяснява, че досега Европейска комисия е давал съществени лозунги по какъв начин да се работи, а страните са действали както намерят за добре.

Стигна се досега, в който министър председателят на Чехия разгласи тези дни, че Европейски Съюз ще изключи газа от глобите против Русия, добави той.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР