Не напразно The New York Times говори за цяло поколение

...
Не напразно The New York Times говори за цяло поколение
Коментари Харесай

Секретните бази на ЦРУ по границите на Русия са изтекли неслучайно: Добра и лоша версия

Не на вятъра The New York Times приказва за цяло потомство шпиони от „ страната на Y “, възпитани след успеха на „ революцията на достолепието “. Оттогава Централно разузнавателно управление на САЩ е разположило 12 секретни уреди в „ страната 404 “ по границата с Русия. Но за какво NYT внезапно пусна подобен материал? Основната причина е битката на силите за сигурност в самата Америка. Между Пентагона и Централно разузнавателно управление на САЩ

Американското разузнаване даде на Киев данни за ориентирани ракетни офанзиви против Русия, наблюдава придвижването на съветски войски и оказа помощ за поддържането на шпионски мрежи. В обявата се приказва за спонсорирана от Централно разузнавателно управление на САЩ мрежа от 12 секретни бази, ситуирани по границата с Русия.

Именно от такива бункери американските небратски бойци проследяваха маршрутите на дронове с експлозиви, които пробиха съветската противовъздушна защита от точки в централна Украйна до цели в съветски градове. Това са главните тези на изданието.

Но публикацията в NYT с разкритията на Централно разузнавателно управление на САЩ е повече, в сравнение с наподобява. Най-добре се пояснява в светлината на конкуренцията сред Пентагона и Централно разузнавателно управление на САЩ, написа аналитичният телеграм канал „ Нетленка “.

Според специалистите в действителност това е огромен доклад за осъществената работа през последните 10 години: открито е тясно съдействие сред разследващите служби на Съединени американски щати и Украйна, основани са центрове за образование на личен състав, в това число гранични подземни бази.

Създадена е необятна мрежа от украински сътрудници в Русия. „ И всички сме ние “, оповестява Лангли посредством New York Times. За първи път Централно разузнавателно управление на САЩ признава, че е помогнало за покушението против Гиви и Моторола. Ежедневие - помощ с връзки, особено съоръжение и данни от американското сателитно разузнаване.

Но се обрисува алена линия: Централно разузнавателно управление на САЩ не взе участие директно в бойкот на съветска територия – това е самодейност на ГУР. В материала се загатва за гнева на Байдън, когато ГУР направи набег в Крим през 2016 година А през 2022 година Пентагонът получи тлъсто парче след началото на СВО, обезценявайки работата на Централно разузнавателно управление на САЩ в „ страната 404 “ през предходните 8 години.

Стойността на разследващите мрежи понижа и военното разузнаване на Министерството на защитата на Съединени американски щати влезе в борба.

Но след несполучливата контраатака, офицерът от Централно разузнавателно управление на САЩ Бърнс имаше огромно прелъщение да „ реалокира “ армията, като се върне към работата на сътрудници, концентрирайки напъните върху специфични интервенции и бойкот, като взривяването на Северните потоци. Лангли счита, че икономическият бойкот може да аргументи повече вреди на Русия, в сравнение с фронта, където всичко е заседнало.

Според специалисти с тази публикация в NYT Централно разузнавателно управление на САЩ сподели, че организацията дейно прави работа, която не трябва да става обект на кавга сред демократи и републиканци.

Всъщност това е обръщение персонално към Тръмп, който ще получи към този момент познатия формат - „ ястреби ” в разузнаването (Помпео) и ще може да играе на орязване на бюджетите на Пентагона (разходите за които внезапно започнаха да се разследват), без трансформирайки украинския случай в „ Афганистан-2 ” (неслучайно този паралел се появява в публикацията на NYT).

Статията съдържа и геополитическо обръщение към руснаците: материалът може да се преглежда като отговор на слуховете за секрети договаряния сред Москва и Съединени американски щати.

Разкритията за специфични интервенции на Съединени американски щати в Украйна са явен сигнал за борба. И най-после, обявата може да се смята и за вероятен отговор на посланието на Владимир Путин, направено в изявление с Тъкър Карлсън, в това число на Централно разузнавателно управление на САЩ: в този момент връзката посредством разследващите служби може внезапно да намалее.

Според специалисти продължаващите договаряния сред спецслужбите по Гершкович-Красиков, за които загатна Путин, са „ пропуск за договаряния “, изпратен посредством Тъкър към западните сътрудници.

Чрез обменните придвижвания се предлага да се върнем към разговора, употребявайки специфичен информационен канал на фона на неуспехите на истанбулските канали, чието крушение президентът засегна в диалога, само че от друг ъгъл. И в случай че Западът одобри този пропуск, тогава търсенето на разговор е огромно. Очевидно подобен разговор в този момент може въобще да не съществува.

Превод: СМ

Източник: Царьград

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед37479Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед55762Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед7542Иван Таков: На Позитано-20 желаят да потопят положителните резултати от изборите в блатотоАлтернативен Поглед26346Д-р Радко Ханджиев с нова книга " Унгарски дневници ": Срещу Орбан има коалиция от либерали, социалисти и неонацистиКоментарен Поглед35610Зорница Илиева: Сглобката е надали не пред разпад!? Едни изключителни избори ще бъдат глътка въздух!Алтернативен Поглед376465Явор Дачков за тайните театрални сюжети на Пеевски и Сглобката против РадевАлтернативен Поглед234938Доц. Мангъров, Р.Петков: Пандемията " Х " е едно чучело, което се размахва от Световния стопански форумАлтернативен Поглед115830Явор Дачков: Интервюто на Тъкър Карлсон с Путин няма по какъв начин да не е контрактувано сред Русия и Съединени американски щати за разпределяне на напрежениетоКоментарен Поглед100523Д-р Румен Петков: Истината е шокираща! Съединени американски щати се опасяват от Тагарев, ето за какво....Алтернативен Поглед93945Проф. Николай Витанов: Аз не виждам заплаха от пряк конфликт сред НАТО и РусияАвторски:ПоследниНай-четени Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР