Не, Нана не е уволнена от Съдебен спор.Тв водещата е

...
Не, Нана не е уволнена от Съдебен спор.Тв водещата е
Коментари Харесай

Нана е заминала от България

Не, Нана не е уволнена от " Съдебен спор ".

Тв водещата е на отмора със фамилията си в Съединени американски щати.

Тя даже пусна фотоси във Facebook от Маями.

Лицето на „ Съдебен спор “ Нана Гладуиш изчезна от ефира на предаването си и това провокира подозрение у феновете, че е била уволнена от Нова телевизия. Тя бе сменена от друга водеща. Появилата се като гръм от ясно небе Десислава Тасева, която е кадър на радио „ Веселина “, смени коронната водеща за няколко епизода. Единственото, което сподели във връзка неналичието на титулярката, бе: „ По всичко проличава, че не съм обичаната ви водеща Нана “, написа Ретро.

Приставът пък пожела на Тасева единствено триумфи отсега нататък. Думите им разсъниха спекулации, че Нана е напуснала малкия екран, само че в действителност истината била по-различна, написа вестник Ретро.

Всъщност тв звездата била в отпуск и дружно със фамилията си отпътувала за Америка, където със брачна половинка ѝ и сина им обичали да вървят на почивки. Те се намират в един от топлите щати, а Съединени американски щати е специфична дестинация за Нана и мъжа ѝ Джонатан, защото преди години точно там бе техният меден месец. Когато и двамата могат да си разрешат да отсъстват от работните си отговорности за по-дълъг интервал от време, постоянно избират да летят до Саут Бийч, Маями и Флорида.

Наскоро фамилията бе и в Израел, само че за пръв път по прекрасен мотив. Не е загадка, че точно в Тел Авив Нана избра да се лекува, откакто два пъти се сблъсква с диагнозата рак на гърдата.
Гладуиш се надява проблемите със здравето ѝ да останат в предишното и обикалянето по лечебни заведения най-накрая да спре.

Тя е извънредно признателна на израелските експерти, които са избавили живота ѝ. Телевизионерката нееднократно е признавала, че е предпочела да се лекува в чужбина поради по-доброто равнище на опазване на здравето.

С днешна дата смее да твърди, че не е сбъркала в преценката си. Нана към този момент е добре, само че пътят, който измина в битката с жестоката болест, бе дълъг и бодлив. За страдание обаче, от онкологични диагнози си отидоха и баба ѝ, и татко ѝ. В момента и сестра ѝ се възстановявала след тежко лекуване, защото самата Нана призна, че ѝ е бил открит израстък в мозъка.



Водещата на „ Съдебен спор “ преди време разкри, че се е подложила на новаторски проби, които потвърдили, че била предразположена към онкологични болести напълно генетично. Като превантивна мярка през 2018 година тя взе сложното решение да отстрани по действен път яйчниците си, с цел да избегне възможен нов конфликт с рака.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР