Не намираме за правилно назначението за Урсула фон дер Лайен.

...
Не намираме за правилно назначението за Урсула фон дер Лайен.
Коментари Харесай

Искрен Веселинов заговори за пазарлъци и огласи какво става с патриотите

Не намираме за вярно назначението за Урсула фон дер Лайен. Не намираме и за добре това, че тя мина цялата политическа химера единствено, с цел да да угоди на всички. Няма процедура, по която Европейски Съюз да ни принудят да приемем Истанбулската спогодба. С назначението на Урсула фон дер Лайен гласът на жителите не беше чут, а беше заместен с един пазарлък.

Това съобщи депутатът от Вътрешна македонска революционна организация и Оперативна програма Искрен Веселинов в предаването "Още от деня " по Българска национална телевизия.

"С НФСБ сме близки по метод на мислене. Не можем да допуснем безкрайно и безотговорно финансиране на партиите. Против сме наложения модел. Доволни сме, че президентът нападна модела. Ветото на президента дава опция за един по логичен спор за това по какъв начин би трябвало да се финансират партиите ", сподели още той по тематиката за президентското несъгласие върху Закона за държавния бюджет и опцията партиите да се финансират посредством дарения от юридически и физически лица.

"Във Вътрешна македонска революционна организация си нямаме компании и сме били стеснителни с общуването с бизнеса по тематиката ", добави Веселинов.

"Страх ни е, че може да бъде сменен вота на локалните избори и гласувания да бъдат оповестени за неточни поради виновност в машините ", разяснява депутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

"Ще създадем вероятното да има дребна коалиция. В момента обединението "Обединени патриоти " се поддържа изкуствено. До дни ще се разбере дали от Оперативна програма оставаме дружно ", приключи Искрен Веселинов.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР