Не на страха!“ и решаване на проблемите на хората бе

...
Не на страха!“ и решаване на проблемите на хората бе
Коментари Харесай

Огромен интерес към предизборната кампания на Владимир Александров в с. Бойковец


„ Не на страха! “ и решение на проблемите на хората бе посланието на Владимир Александров

Срещата на претендент кметът на община Етрополе Владимир Александров в с. Бойковец беше посрещната с огромен интерес от жителите и притежатели на парцели и вили в селото. Още по време на уводните думи на господин Александров, в които разказваше на присъстващите главните акценти от програмата си, той беше засипан с провокативни въпроси от Станислав Димитров не за целите му за развиване на общината, а по отношение на Рудник „ Елаците-Мед “ и мечтаното от компанията бъдещо развиване, което обезпечава работа на над 2 300 души. Инж. Владимир Александров, който сега е в отпуск от позицията си на зам.-директор на Рудодобивен комплекс за предизборната си акция, изясни, че изявленията са извънредно некомпетентни и обясни в детайли на всички какви са законовите разпореждания. Той също по този начин успокои хората, че въобще не се следи съществуването на уран, както провокатори твърдяха. „ Плашещо е, в 21-ви век, жителите да бъдат манипулирани с сходни изявления “, сподели Александров.

Владимир Александров моли: „ Не на страха “ и твърдо съобщи, че няма да разреши да вижда боязън в очите на хората. Действията му в тази тенденция продължиха и с подаване на сигнал до шефа на районно управление (на МВР) Етрополе, до Главния секретар на Министерство на вътрешните работи и до Министъра на вътрешните работи за изследване на информации за оказване на напън върху хора за практикуване на избор в избрана посока.

Жителите на с. Бойковец сами помолиха да престанат нападките към Рудодобивния комплекс и пожелаха да чуят програмата за ръководство на кандидат-кмета от Местна Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “ (Коалиция „ Българска социалистическа партия за България “, „ Правото “). Владимир Александров и екипът му споделиха, че първите неща, за които ще работят, са създаване на пречиствателна станция за питейни води и опазване на работните места в общината. Също по този начин желаят да се погрижат за възстановяване на положението на болничното заведение, привличането на лекари, за развиването на образованието и футбола. Недопустимо е в гр. Етрополе да има футболна школа и тимът към този момент 16 години да е все в „ Трета лига “, сподели Александров.

Присъстващите изрекоха неудовлетворението си от неналичието на каквито и да е действия за инфраструктурата в селото. Водопроводът е заменен отчасти, което не благоприятства качеството на питейната вода в селото. Пътят също е ремонтиран единствено в основната си част. Към жителите на селото липсва внимание и отношение. Кметът Димитров не се е интересувал задоволително от потребностите им и не ги е посещавал с години.

Владимир Александров прикани жителите да бъдат единни и обединени и да гласоподават на 29-ти октомври. Той ги увери, че в случай че бъде определен за кмет, ще ръководи транспарантно, ще се допитва до потребностите им и ще оказва помощ на всички в общината. Времето за смяна настъпи! Гласувайте за Владимир Александров с номер 68 в интегралната бюлетина!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР