Не му е лесно в последно време на Кание Уест

...
Не му е лесно в последно време на Кание Уест
Коментари Харесай

Тежката за Кание Уест 2021 г. продължава! Рапърът си сменя името

Не му е елементарно напоследък на Кание Уест - развежда се с Ким Кардашиян, издава нов албум, страда от биполярно разстройство. А съгласно последните вести приказката сред него и Ирина Шейк е завършила безславно. 

Виж още: Сладки, по-сладки, най-сладки! Зендая и Том Холанд дружно на женитба, тя - с неповторимо бижу 

Това последното не е и изненада - близки до двойката постоянно са твърдяли, че нещата сред тях не са съществени и даже и двамата са знаели, че краят е близо.

Виж още: Става съществено: Папараци издебнаха Бен Афлек, артистът избира годежен пръстен

Но краят на едно постоянно е начало на друго, а за Кание става въпрос безусловно за нещо качествено ново. Рапърът ще сменя името си. Дори съгласно източници на People той е подал документи за това. 44-годишният Кание желае да се споделя Йе. 

Причините за това са напълно персонални и от екипа на музиканта не разясняват нищо повече. За да стане Кание Йе арбитър, който ще преглежда желае му, ще би трябвало да даде позволението си.

Виж още: Секси прелъщение! Горещата Никол Шерцингер сподели по какъв начин тренира в нищожно облекло 

Всъщност Кание стана Йе още през 2018 година, когато анонсира, че това ще е новото му театрално име. Последва и албум, носещ същото име. Тогава рапърът показа, че това е най-използваната дума в Библията и значи " ти ". " Така че аз съм ти, аз съм ние ", разяснява тогава той. Кание пък значи " единствено ти ". 

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР