Не можете да сте в крак с модата, защото постоянно

...
Не можете да сте в крак с модата, защото постоянно
Коментари Харесай

9 остарели обувки, които трябва да се пенсионират или поне да си вземат почивка

Не можете да сте в крайник с модата, тъй като непрекъснато се появяват нови модели обувки. Разбира се, това не значи, че би трябвало да изхвърлите всичко от дрешника и да купувате ново всеки сезон.

Но можете да оставите настрани това, което в този момент не е в наклонност, и да погледнете по-отблизо настоящото ново нещо. Между другото, обувките, скрити преди няколко години, могат да бъдат доста известни през днешния ден.

Ние ще ви насочим в бързо изменящия се свят на стилните трендове. Ще ви кажем кои модели са изгубили своята новост и кои, в противен случай, в този момент са на върха си. В края на публикацията ще разберете кой жанр от тези, които мнозина не харесват, е време да го извадите от дрешника.

Армейски ботуши

Грубите ботуши във боен жанр са остарели. Те могат да бъдат отсрочени за момента, само че към този момент вземете настоящите модели от остарели хранилища или разгледайте по-отблизо новите артикули в магазините. Например, каубойските ботуши още веднъж са в наклонност.

Е, феновете на груби кожени ботуши могат да изберат “байкерски ” ботуши. Те, съгласно стилистите, са на мода. Както и гумени ботуши.

Познати гумени ботуши

Не всички гумени ботуши в този момент са на върха на известността. Обикновените стилове са по-ниски от модерните модели. Например, като ботуши с солиден нос – резултат от ненадейно съдействие сред Crocs и Balenciaga. Гумените ботуши могат да бъдат открити и в сбирките на други фешън къщи.

Например, подобен модел беше определен от хип-хоп изпълнителя Cardi B и рапъра Offset.

Чорапи ботуши до глезена

През сезон 2022/2023 година не са на мода тесните обувки – ботуши с чорапи и ботуши с чорапи. Ако желаете да намерите моден сурогат, тогава ботуши, сходни на тези, носени за езда, ще създадат.

Обувки с дребна кожена вложка

Някога вложките от косъм и изключително помпоните бяха на върха на стилния фундамент. Дори им беше препоръчано да прибавят към съществуващите си обувки. Сега моделите са настоящи, където има повече от задоволително четина: колкото повече, толкоз по-добре.

Кецове на платформа

Моделите маратонки, обичани от мнозина, също претърпяват промени. Обувките на солидна платформа губят своите съвременни позиции. Сега е по-актуално да се носят обувки в стила на последното десетилетие на предишния век. Както и маратонки със скрита платформа.

Такъв модел, може би, събира прахуляк в килера и чака своето време. Той дойде! Сега наподобяват доста стилни.

Обувки с кръгли пръсти

Много от нас имат ботуши с кръгли пръсти в дрешника си, само че те не са в наклонност през сезон есен-зима 2022/2023. Това обаче не значи, че е време да ги изхвърлите. Модата за избрани стилове постоянно се завръща, тъй че оставете тези ботуши да изчакат своя връх още няколко сезона.

Ботуши с блок ток

Много хора обичат квадратния ток. Може би множеството модели с него са комфортни и комфортни за бърз темп на живот. Но може би сходен модел се е трансформирал в всекидневие, тъй че стилният свят към този момент обръща тил на ботушите с блок ток.

Вариант за подмяна на ботушите с блок ток е безконечната класика на сбитите обувки – Челси. Перфектен за есента.

Плисирани ботуши

Стилистите поучават да се избират модели с по-ясни силуети пред ботуши с гънки. Освен това е по-лесно да изберете изображение за подобен жанр: да вземем за пример, те могат да се носят с мини пола и обемен пуловер.

Между другото, тази година стилните сцени бяха изпълнени с ярки цветове. Цветовата полуда е настояща освен при облеклата, само че и при обувките. Разбира се, черните ботуши са практични и по-удобни за носене през есента и зимата. Но можете също по този начин да разнообразите рафта за обувки, като добавите по-ярки модели там.

Люфери без ток

В топлите есенни дни можете да носите мокасини, само че стилът без ток е стар по стилните стандарти. Също по този начин не купувайте отворени мокасини, тъй като класическите модели към този момент са по-актуални.

Бонус: Уги могат да бъдат извадени от дрешника

Може би един от най-противоречивите модели са ботушите ugg. Някой ги обича, някой си вири носа при типа им. Но в случай че чифт такива комфортни обувки лежи в дрешника, можете умерено да го вземете. Uggs още веднъж са на мода.

Следите ли модата или просто носите това, което ви е комфортно и персонално на вас ви харесва?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР