Не можете да си купите щастие, но можете да си

...
Не можете да си купите щастие, но можете да си
Коментари Харесай

ДА! Atelier Del Gelato, понеже щастие с пари не се купува

" Не можете да си купите благополучие, само че можете да си купите сладолед ”, е прелестният лозунг на най-новата елитна сладоледаджийница в сърцето на София Atelier Del Gelato. Което си е истина, си е истина, потвърждава и трикратният ни опит със сладоледа на италианците, отворили обекта си против НАТФИЗ на ул. Раковски.

Освен, че има десетки усети, с изключение на, че доста от типовете са направени без захар, което има значение за лятната форма, пък и въобще за вярното хранене и за здравето, равнището е високо.

 width=

Два са видовете йогурт – нашият стандарт за добър сладолед, който постоянно е индикативен за качеството. Доста са плодовите разновидности, в това число мандарина, киви, какво ли не още, наред с по-традиционните като ягода и малина. Не липсват, естествено, особено италианските усети от вида на страчатела или пистаКио, както е вярно да наричате този тип сладолед.

Прибавяме много положителното обслужване, изключително пък, когато е налице италианският началник на сладоледаджийницата.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР