Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, защо

...
Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, защо
Коментари Харесай

Симеон Колев за раздялата с Марияна Векилска: Сринах се!

„ Не можеш да обвиняваш някой, който следва сърцето си, за какво те е изоставил. Не желая да наподобява като че ли Мариана е неприятно момиче. Не, тя не е жена, която просто е загърбила фамилията си. Тя просто е огън жена. И на мен ми беше доста мъчно да бъда и майка, и татко за сина ми. Особено доста, когато заран би трябвало да съм мобилизиран в радиото пред хората, а душата ми страдаше. Но това е минало “.

Това показа радиоводещият Симеон Колев в студиото на „ Търси се “ по Би Ти Ви. Преди повече от 10 години той се раздели с огромната си обич – журналистката Марияна Векилска. Според нея, любовта им към този момент си е отишла и не е отговорен трети човек за тяхната раздяла.

„ Тогава вървях на психолог и в този момент е тъкмо моментът да благодаря на Детелина. Но аз имах всевъзможни моменти. Знам, че има хора, които не не престават, срутват се, самосъжаляват се, жертви. Но мен бащинството ми даде крила в оня миг. И в този момент като погледна обратно, се усещам благополучен, тъй като децата към този момент са добре, огромни са, одобрени, щастливи “, с усмивка споделя Симо, който към този момент се усеща „ еволюирал “.

„ Чак в този момент от три години насам отворих сърцето си и пребивавам с друга жена, която ме прави благополучен. И мога да кажа, че към този момент съм доста друг от индивида Симо, който беше преди 10 години. За положително е “, показа той.

„ Симеон Колев е неповторим човек, който аз поканих да работим с него четири години в общинския съвет. Разбрах, че той е извънредно трудолюбив и имаше доста хрумвания. Бях му предложила по-висока политическа позиция, само че той не я одобри, искаше да си остане в радиото “, сподели за Колев някогашната кметица Йорданка Фандъкова.

Звездна кухня с Мила и Толик

„ Заедно с нея направихме доста неща. Отказах да стана политик, тъй като постоянно проследявам три критерия за себе си, да ги има: да бъде занимателно, да е значимо за средата и хората и да ми носи пари. Е, интуицията ми сподели, че това не е за мен “, смее се Симо.

В момента той се усеща „ леко прегорял “ в Бг радио, тъй като всеки ден от него се изисква да е в въодушевление, „ росен като репичка “ и да стимулира всяка заран хората. „ А то по никакъв начин не е елементарно. С Боги понякога си прехвърляме думи, реплики, само че не всеки ден ти е кеф да се усмихваш. Но считам, че да сме „ нуклеарни централи на сила “, с Богдана ни е хубаво “, прави равносметка Симо.

Той е удовлетворен и че с порастването на двете си деца – Габриела, която е от първия брак на Марияна Векилска с футболиста Георги Донков, и неговият наследник – Момчил, който е 10 клас, Колев има повече време за себе си. „ И в този момент се чудя какво занимание да си намеря, тъй като ми се е отворило едно свободно време, което би трябвало да запълня “, с усмивка споделя Симеон Колев.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР