Не можеш да бъдеш лидер на Свободния свят, ако гледаш

...
Не можеш да бъдеш лидер на Свободния свят, ако гледаш
Коментари Харесай

Има ли лидер свободният свят? Има ли свободен свят?

Не можеш да бъдеш водач на Свободния свят, в случай че гледаш безучастно по какъв начин един незаконен режим води война за поробването на един свободен народ!

Икономическите наказания, без военна поддръжка, са неприличен опит за пазаруване на индулгенции, от страна на тези, които плахо са отстъпили от прокламираните от самите тях полезности.

Криенето зад чл.5 на Вашингтонския контракт е недостойна проява на двойни стандарти!

Намесата на НАТО по време на Косовската рецесия не беше поради нахлуване против натовска страна, а с цел да бъде преустановен геноцида, който организираше режимът на Милошевич против косовските албанци и който представляваше закононарушение срещу мира и човечеството.

Днес, режимът в Кремъл е нападнал и води война за окупация на Украйна по метод, който съдържа всички сформира на закононарушение срещу мира и човечеството.

Освен това, в този случай, за разлика от Косовската рецесия, имаме нахлуване на една суверенна страна в жестоко нарушаване на интернационалното право.

В този смисъл Президентът на Съединени американски щати и другите западни водачи са длъжни да предупредят Путин, че в случай че не приключи неотложно експанзията и продължи да тероризира мирните жители на Украйна, НАТО ще порази военната техника и оборудванията които се употребяват за заличаване на цивилни жители и обекти.

Иван Сотиров, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР