Не можем да въведем зелен сертификат за учителите веднага, защото

...
Не можем да въведем зелен сертификат за учителите веднага, защото
Коментари Харесай

Зелен сертификат веднага за учителите ще доведе до криза

" Не можем да въведем " зелен " документ за учителите незабавно, тъй като това ще докара до спешна обстановка в системата ", съобщи министърът на образованието и науката проф. Николай Денков пред " Нова телевизия ", заяви пресцентърът на МОН.

По думите му подобен документ не може да се вкара от през днешния ден за на следващия ден, тъй като ще останем без учители. " Ако има гратисен интервал, тогава това би трябвало да се изговори със обществените сътрудници - синдикати и шефове. Нямаше време за тази връзка ", добави министърът.

Проф. Денков изясни, че Министерството на образованието и науката е направило всичко допустимо, с цел да убеди учителите да се имунизират. " Ако те и в този момент не го видят - какво да създадем? Пак ще се разболяват и отново няма да има възпитаници в учебните заведения, само че не тъй като министърът е забранил, а тъй като няма да има кой да ги учи ", разяснява проф. Денков.

Той е безапелационен, че " зеленият " документ не поробва, а освобождава ". " Хората, които желаят да няма ограничения, да не се имунизираме и да си живеем естествения живот, лъжат. Няма такова нещо в света.

Свободата пристигна в Англия, Италия, Дания, Испания тогава, когато хората се имунизираха. Тези, които споделят, че свободата идва без ограничения и ваксини, те просто лъжат ", разяснява министърът на образованието.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР