Не можем да сторим друго освен да се усмихваме, когато

...
Не можем да сторим друго освен да се усмихваме, когато
Коментари Харесай

Забременях в небето: Джеси Джей разкри значението зад името на бебето си

Не можем да сторим друго с изключение на да се усмихваме, когато следим щастието, което донесе майчинството на Джеси Джей. Откакто разбра, че е бременна след претърпян импровизиран аборт, певицата не се тормози да споделя с почитателите си най-съкровените кътчета от душата си и от мислите си, свързани с нейната бременност и раждане. 

В емоционална публикация в Instagram във вторник английската певица разказа компликациите си по пътя към това да стане родител и изрази голямата си признателност за шанса от ориста, който е получила. Джеси Джей показа поредност от фрагменти със своя син Скай, уловили щастието след появяването на бебето, на фона на песента си  " Four Letter Word ".
                             

" Написах тази ария години откакто ми споделиха, че не мога да имам деца през 2014 година През 2015 година ми споделиха, че нуждая се от хистеректомия, с цел да изцелявам болката, която усещах през множеството дни. Казах не, благодаря ви, вместо това трансформирах диетата си и поех на духовно странствуване към изцелението. През 2021 година изгубих бебе, само че в никакъв случай не съм се отказвала от вярата. Никога. Нито един път. Надявах се, че по какъвто и метод да стана майка това ще пристигна при мен в точното време. Естествено или не. Исках да имам бебе… " – написа певицата.
                             

Поп дивата разкри също какво е специфичното значение на името на нейното момченце - Скай (от англ. sky - небе). 

" През септември 2022 година на летище в Рио,  Бразилия, разбрах, че съм бременна. Забременях в небето. " – показа тя. 

35-годишната певица и нейният сътрудник, баскетболистът Чанан Сафир Колман, посрещнаха на бял свят своето момченце Скай през май. „ Синът ми пристигна на този свят и сърцето ми стана двойно по-голямо. “ – написа Джеси тогава. 
 Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите  Най-сладките вести за бременност на звездите
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР