Не можем да си позволим да ходим от избори на

...
Не можем да си позволим да ходим от избори на
Коментари Харесай

Даниел Митов, ГЕРБ: ПП не се държат като политици, а като крещящи площадни вождове

Не можем да си позволим да вървим от избори на избори. Това сподели Даниел Митoв от ГЕРБ пред NOVA NEWS. " След като никоя партия няма опция за независим мандат, методът е партиите да беседват въз основата на цели ", счита Митов. И добавя, че обновяване на политическия диалог ще докара до добър резултат. 

" Ние не желаем госпожа Митрофанова да участва на церемонията по откриването на Народно събрание. Първи осъдихме войната в Украйна. Ще подкрепим даване на военна помощ, ние първи внесохме такова предложение. Не сме предложили обединения никому “, добавя Митов.

По думите му Политическа партия са " изнудили " украинското посолство да изпрати писмо, че не желае оръжие. " Няма никакъв смисъл да обръщаме внимание на разказа на Русия. 99% от говоренето на институциите им е фалш и агитация. Трябва да бъдат намесвани натовски страни, с цел да обслужват вътрешнополитическата си теза, че водят война против Запада ", уточни той. 

Според него Политическа партия живеят в свят на размахване на юмруци и закани и не съумяват да преминат в положение на политическо деяние. " Те сами си сътвориха мечти. Не се държат като политици, а като крещящи площадни вождове. Единствената им цел е да разрушават и да не могат да се ориентират да работят като национално виновни политици.

" Политиците да сменят хора в правосъдната система е нарушаване на правилото за разделяне на управляващите. Политическа партия желаят да злоупотребят с прокуратурата и съда. Оптимист съм, че контактната група ще реализира триумф ", означи Митов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР