Не можем да превърнем в една тишина нашите курорти.Това заяви

...
Не можем да превърнем в една тишина нашите курорти.Това заяви
Коментари Харесай

Цитат на деня: Не можем да превърнем в една тишина нашите курорти

Не можем да превърнем в една тишина нашите курорти.

Това съобщи ръководителят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, който е на двудневна обиколка в благоевградската област, оповестява БНР. Коментарът му пристигна след вчерашните резултати от инспекцията на Дирекцията за народен и строителен надзор (ДНСК) на преместваемите обекти в Слънчев бряг, които са обект на противоборство това лято сред министъра на туризма Николина Ангелкова и вицепремиера Валери Симеонов.

Наскоро Симеонов разгласи, че пет заведения на плажа в курорта би трябвало да бъдат съборени. Резултатите от инспекцията обаче демонстрират, че THE ONE, La Cubanita, Cacao beach, Del Mar и BEDROOM дават отговор на плануваните в схемата настройка в проект и местоположение. Това ядоса вицепремиерът, който упрекна районния министър Николай Нанков, че поддържа " Ангелкова в отричането на законите и наредбите на България ".

По думите на Цветанов би трябвало да бъдат написани повече пълномощия на локалната власт сред първо и второ четене на Закона за отбрана от шума и да се търси баланс сред всички наранени страни.

" Трябва да дадем опция и на тези, които са по-млади, да могат фактически да си отпочиват по метод, по който те възприемат почивките, само че в границите на закона, несъмнено. Не можем да превърнем в една тишина нашите курорти ", сподели Цветанов.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР